fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Vi har blivit med podd!
9 maj, 2019

Länsförsäkringar Jönköping och Handelskammaren Jönköpings län har startat en podcast!

Snacka om Företagsamhet, en podcast där samtalsledaren Stefan Fur från Länsförsäkringar Jönköping intervjuar framgångsrika företagare i länet.

I podcasten berättar gästerna om hur du skapar vinnande strategier, hur vi kan göra för att sticka ut och men också ta plats i en konkurrenskraftig bransch. Du kommer även få lyssna på deras personliga berättelser, vikten att våga satsa men också vilka framgångar och motgångar som de stött på längs vägen.

Stefan Fur berättar varför han tycker att det är viktigt att starta en podcast om företagsamhet:

– Jag tycker att det är viktigt att lyfta fram lokala framgångar och företagare i olika branscher. Småland är ett län av entreprenörsanda och finurlighet, och jag tror att det finns ett stort allmänintresse i att få veta mer om vad som görs i vårt län.

– För oss som lokalt försäkringsbolag är det en möjlighet att ytterligare stärka vår position som lokal försäkringspartner, genom att lyssna på och möta företagare som är eller kan bli kommande kunder. Men framförallt tycker jag det är jätteroligt att möta människor för att utbyta erfarenheter och tankar.”

Första avsnittet släpptes den 2 maj 2019 och där intervjuas sportchef Johan Davidsson och klubbdirektör Agne Bengtsson från HV71. De pratar om de oskrivna regler som finns i en hockeyklubb, friskvård, framtiden och mycket mer.

Nya avsnitt kommer släppas varannan vecka och följande personer kommer gästa Snacka om Företagsamhet:

Nästa avsnitt släpps den 16 maj 2019 och där gästas vi av Johan Thor, verksamhetschef på Friskis, och Benny Öhlund, investerare och grundare av Atlantis Spa. De kommer prata om träning, vinnande strategier, Jönköpings framtid, rappens drivande kraft och hur du gör för att bli en framgångsrik entreprenör.

Snacka om Företagsamhet är ett samarbete mellan Länsförsäkringarna Jönköping och Handelskammaren Jönköpings län.

 

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Våra medlemmar

Företagsbesök: Preformance

Handelskammaren besökte medlemsföretaget Preformance AB som tillverkar verktyg och formsprutar, Preformance 3dp (3D-utskrift) och Cam Sol...

Läs mer
Näringspolitik

Kompetensbehovet inom tillverkningsindustrin är stort

Enligt en undersökning som företagsklimatet.se kom ut med anger företagarna i Jönköpings län att det är problematiskt att få rätt kompete...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari