fbpx

Chefsnätverket

Ibland kan det kännas ensamt i rollen som chef. Du har alltid kollegor omkring dig men står ensam med kraven och besluten. Då kan det vara fantastiskt att få inspiration och stöd från ett nätverk där deltagarna är i samma situation men på helt andra bolag. Tillsammans med deltagarna kommer du hitta nya lösningar på gamla utmaningar. Genom att tillsammans tänka annorlunda och utanför boxen kan du nå ett ännu bättre resultat.

I vårt nätverk får du möjlighet att bygga en stark gemenskap med andra som står inför liknande utmaningar och möjligheter som du. Du kommer träffa andra chefer som vill bjuda på sina framgångar och mindre lyckade erfarenheter, precis som du vill. Genom detta nätverk kommer du att få ökad förståelse för dig och ditt ledarskap samt utrymme till att reflektera över dagliga frågor ihop med andra erfarna ledare. Nätverket kommer att ge dig stöd, nya perspektiv och skapa utrymme för dig att ”levla upp” dina förmågor att leda.

Under träffarna kommer vi ha olika teman, där det är ni i nätverket som gemensamt bestämmer vad ni vill lägga fokus på. Vi vet att det finns många områden att utvecklas inom. Ingen kan vara bäst på allt därför är det en fantastisk möjlighet att inspireras och utmanas i en miljö av vänner.

Innehåll i urval

 • Vilket är mitt team egentligen?
 • Det är lätt att fastna i det operativa – hur får jag utrymme att vara mer strategisk?
 • Hur får jag igenom det jag vill och behöver?
 • Hur skapar jag en hållbar vardag?
 • Motiverade engagerade medarbetare, vad är tricket?
 • Hur får jag till ett högpresterande team?
 • Hur skapar jag tid för omvärldsbevakning?
 • Hur attraherar och behålla jag rätt kompetens?
 • Vad är framtidens ledarskap?

Vi kopplar de olika ämnena till din vardag och verklighet. Du kommer få stöd och hjälp med dina viktiga frågor och genom nätverket får du input kring dina och andra deltagares respektive case.

Upplägg

Nätverket består av en grupp på 10-12 deltagare som träffas 5–6 gånger under sammanlagt ett år. De flesta nätverksträffar kommer att vara halvdagsträffar, för- eller eftermiddag.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som chef, oavsett företagets storlek eller bransch. Exempel på yrkestitlar som finns i nätverket:

Verksamhetschef, Affärsområdeschef, Teamchef, Avdelningschef, Affärsutvecklingschef, COO, Enhetschef, Produktionschef, Kvalitetschef, IT-chef, Inköpschef, Logistikchef, Projektchef, Servicechef m.fl.

Kostnad

Individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlemmar i Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare – Annika Stålhandske

Porträttbild på Annika Stålhandske

Annika Stålhandske, nätverksledare för chefsnätverket.

Annika Stålhandske är en erfaren chef och ledare med en imponerande karriär som sträcker sig över 20 år och som har omfattat olika ledarroller på exempelvis Telia, Ericsson och ICA Gruppen. Hennes kompetensområden inkluderar leverans, produktion och logistik, men hon har också arbetat inom områden som forskning och utveckling (R&D) och marknad. Under karriären har Annika varit framgångsrik i att driva olika förändringsinitiativ, inklusive att bygga upp, omstrukturera och effektivisera verksamheter, oavsett om det handlar om stora företag eller mindre organisationer.

Under de senaste åtta åren har Annika, varav de senaste fem åren i sitt eget bolag Growing Leaders, framgångsrikt utbildat och coachat över 2000 ledare. Annika är skicklig på att bygga förtroende i team, vilket resulterar i att de grupper hon arbetar med utvecklas och växer i sina roller. Hon är högt eftertraktad som coach och ger stöd åt ledare både individuellt och i grupp. I grunden är Annika utbildad Civilingenjör med inriktning mot produktion och logistik.

Kontakta oss för mer information

Victor Wakerius
Handelskammaren Jönköpings län
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se
073-819 74 78

Annika Stålhandske
Growing Leaders
annika@growingleaders.se

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari