fbpx

VD-nätverken

Nätverk som ger riktiga resultat.

Arbetar du som VD på ett tjänste-/handelsföretag eller tillverkande företag, med verksamhet i Sverige eller internationellt? VD-nätverken består av skräddarsydda VD-grupper där du utbyter erfarenhet kring dina utmaningar med andra VD:ar från olika branscher.

Välkommen till VD-nätverket – ett nätverk för VD:ar och företagsledare i Jönköpings län som tillsammans genom inspiration och erfarenhetsutbyte strävar efter kompetens- och företagsutveckling.

VD-nätverken är unika nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätverkens deltagare tillsammans genom erfarenhetsutbyten identifierar verksamhetsutmaningar som de gemensamt utvecklar och diskuterar lösningsalternativ för. Nätverkens syfte är att skapa ett erfarenhets- och kunskapsutbyte mellan dess deltagare.

Nätverket erbjuder dig

 • Personlig utveckling
 • Ökad kompetens
 • Inspiration
 • Brett kontaktnät
 • Verksamhetsutveckling

För bästa möjliga effekt och resultat består de olika VD-grupperna av cirka 10-12 deltagare. Under våra träffar agerar nätverkets deltagare med energi, kunskap, kreativitet och bollar utmaningar, samt ger varandra feedback på planerade aktiviteter. På så vis fungerar nätverksgruppen som ett helt bord med erfarna konsulter åt varandra. Du får feedback på dina aktuella case – eller är med och utvecklar strategier för andra övriga deltagares utmaningar. Träffarna baseras på en välbeprövad metodik och guidas av rutinerade samtalsledare.

Emelie Palmér, nätverksledare.

Exempel på ämnen som diskuteras i nätverken

 • Vilka strategier och tillvägagångssätt krävs för tillväxt och nya marknader?
 • Organisationsutveckling och hur vi får de olika rollerna styrelse, ledningsgrupp och ägare att samspela.
 • Omvärldsbevakning och strategisk planering.

Beroende på VD-gruppernas egna önskemål bjuder vi även in extern expertis.

Naturligtvis sker träffarna under full sekretess och vi säkerställer att inga konkurrensförhållanden uppstår i grupperna. 

Målgrupp

Nätverken riktar sig till dig som är VD eller platsansvarig för företag som är placerade i Jönköpings län.

Upplägg

 • Nätverken träffas ca 6 gånger per år.
 • Varje nätverksträff är fyra timmar med gemensam måltid.
 • Träffarna består av workshops varvade med levande diskussioner.
 • Varje nätverksträff styrs av en erfaren nätverksledare.

Mellan nätverksträffarna är du som ingår i våra nätverk välkommen till vårt ”vip-event” där framstående ledare eller aktuella politiker bjuds in till viktiga, förtroliga samtal. Det ger dig:

 • Inblick i näringslivspolitiken och Sveriges mest spännande företag.
 • Nätverka med deltagare från alla nätverk inom Handelskammaren i Jönköpings län, både erfarna ledare och unga talanger.

Kostnad

Individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare

Emelie Palmér trivs bäst i arbetet med att utveckla människor och organisationer. Hon har jobbat som chef och ledare i många år, ledare för stora och små organisationer, ledare för medarbetare och ledare för ledare (med stort fokus på ledarskap på distans under många år). Emelie arbetar idag med ledarskaps- och teamutveckling på heltid och driver tillsammans med partner Growing Leaders. Hon är professionell coach och ledare för nätverk inom HR och talangutveckling. Hennes bakgrund finns inom bank, konsultvärlden, telecom och hon har arbetat internationellt i många år. Den röda tråden är försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

Kontaktuppgifter

Victor Wakerius, Handelskammaren Jönköpings län
073-819 74 78
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

Emelie Palmér, nätverksledare för VD-nätverken
072-547 03 53
emelie@growingleaders.se

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari