fbpx

Försäljningschef

I försäljningschefsnätverket får du möjlighet att bygga en stark gemenskap med personer som står inför liknande utmaningar och möjligheter. Genom att dela erfarenheter och bästa praxis kommer du att dra nytta av en bred kunskapsbas och insikter som kan revolutionera din försäljningsstrategi. Du kommer att få exklusiva möjligheter att delta i workshops, seminarier och evenemang där du kan lära dig av branschexperter och få insikter från framstående försäljningschefer i nätverket.

Utöver den värdefulla kunskapen och de erfarenheter du får tillgång till, kommer du också att bygga värdefulla relationer, relationer som vi vet gör skillnad i vardagen. Att omge sig med andra inspirerande ledare ger dig inte bara motivation och inspiration, utan även möjligheten att utöka ditt professionella nätverk. Kontakter som naturligtvis kan leda till samarbeten, affärsmöjligheter och bollplank. Möjligheterna är många.

Att vara med i försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exklusiv gemenskap av framgångsrika försäljningschefer och få tillgång till de senaste trenderna, strategierna och verktygen inom sälj & ledarskap. Genom att kontinuerligt lära, dela och växa kommer du att utveckla dig själv som en starkare, mer inspirerande och effektiv försäljningschef.

Innehåll i urval:

 • Hur når vi morgondagens kunder?
 • Hur påverkas försäljningschefsrollen av det nya digitala ekosystemet, behövs den?
 • Motivation, triggers och att leda högpresterare.
 • Sälj handlar de flesta gånger om relationer, hur skapar vi det i både en analog och digital miljö?
 • Hur påverkas försäljningschefsrollen av det nya digitala ekosystemet, har du koll? 
 • Nyckeltal, KPI:er och priskrig, att leda genom andra på resan kring förhandling och affärsutveckling. 
 • Kundresan förändras, gör du? Framtidens sälj.
 • Att leda och utveckla utan att vara aktivt närvarande, vilka verktyg finns?
 • Hur attraherar du de bästa säljarna?

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som försäljningschef/ansvarig, oavsett ditt företags storlek eller bransch. Det kommer att utgöras av en grupp på 10-12 deltagare som kommer att träffas 5–6 gånger under ett års tid.

Upplägg

Nätverket består av en grupp på 10-12 deltagare som träffas 5–6 gånger under sammanlagt ett år. De flesta nätverksträffar kommer att vara halvdagsträffar, för- eller eftermiddag.

Kostnad

Individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare

Jonas Gallneby har de senaste åren rest världen över för att utveckla människor och företag genom att lägga fokus på sälj, affärsutveckling och ledarskap. Jonas har drivit flertal säljorganisationer och är en av de mest anlitade föreläsarna när det kommer till spaningar i framtidens kundresa och sälj.

Jonas driver idag FSK där dagarna består av att jobba med några av Sveriges ledande bolag i affärsutveckling, konsultation, coachning, ledarskap och att bygga säljorganisationer. FSK Group startade för över 10 år sedan med ett tydligt uppdrag: att göra människor och företag framgångsrika! Jonas har en unik förmåga att få ihop nätverk, grupper som driver framåt där ingen fråga är för stor eller knepig att ta sig ann i rummet. Glädje, energi och fokus på affären är tydlig. Den röda tråden är försäljning, trender, affärsutveckling och ledarskap.

 

Kontakta oss för mer information

Victor Wakerius
Handelskammaren Jönköpings län
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

Jonas Gallneby
FSK Group
jonas@fskgroup.se

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari