fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Våra tjänster » Seminarier och utbildningar

Seminarier och utbildningar

Handelskammaren i Jönköpings län är en organisation som arbetar med företagsutvecklingsfrågor i regionen. Vi vill bistå företagen och dess medarbetare med att skapa bra förutsättningar, öka deras konkurrenskraft och därmed även öka deras möjligheter att göra affärer.

Handelskammaren stöttar regionens företagare genom att erbjuda seminarier och utbildningar på efterfrågade och aktuella ämnen som syftar till att vidareutveckla kompetensen hos deltagarna och dess företag.

Företagsintern utbildning

Handelskammaren har ett kvalificerat utbud av seminarier inom området handel med utlandet. Seminarierna behandlar ämnen som exportdokumentation, importprocedurer och leveransvillkor.

Utbildningarna kan anpassas för det egna företagets problematik och situation, till exempel för inköpare, exportsäljare samt skeppnings- och ekonomipersonal. Deltagarna får en dokumentation som kan användas som referensmaterial/manual i vardagsarbetet.

För mer information och offert att ordna ett eller flera seminarier på ditt företag kontakta Isabelle Lyons.

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari