fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Våra tjänster » Internationell affärsutveckling

Etablering på nya marknader?

Att göra affärer internationellt innebär ofta fantastiska möjligheter för företaget att växa men också många utmaningar. Några av dessa utmaningar är ofta brist på nätverk, språk och tid – varför det kan vara mest effektivt att ta hjälp av extern expertis.

Vi har mångårig erfarenhet av internationella affärer och ett internationellt partnernätverk som är svårt att konkurrera med, så förhoppningsvis kan vi vara den perfekta språngbrädan även för ditt företag.

Marknadsanalys 

Behöver du veta mer om en marknad eller flera så hanterar vi alltifrån enskilda frågeställningar till avancerade analyser så att du får ett tillförlitligt underlag för ditt företags internationaliseringsstrategi.

Affärskontakter 

Vi hjälper dig att identifiera, utvärdera och kvalitetssäkra distributörer, agenter, kunder och leverantörer för en ökad försäljning och tillväxt.

Etablering 

När det är dags för etablering på aktuell marknad så erbjuder vi tillsammans med våra lokala samarbetspartners vägledning i allt från praktiska frågor angående bolagsbildning, anställning och juridik.

Kontakt & frågor

info@handelskammarenjonkoping.se

036-30 14 30

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari