fbpx

Marknadschef

Som marknads- eller kommunikationschef är man ofta ensam i sin roll med mycket ansvar. Vi vill därför bjuda in dig till ett nätverk där du får träffa människor i liknande positioner, från olika branscher, där ni kan utbyta erfarenheter samt utöka er kompetens.

Detta är nätverket för dig som arbetar som marknads- eller kommunikationschef i Jönköpings län, eller för dig med liknande position. Nätverket kommer bidra med kompetensutveckling utifrån de lärdomar och erfarenheter som de övriga deltagarna besitter – du kommer få nya ovärderliga kontakter.

Nätverket erbjuder dig

 • Erfarenhetsutbyte
 • Kompetensutveckling
 • Ett bredare kontaktnätverk
 • Inspiration
 • Öppen och välkomnande atmosfär

Genom att träffa andra i liknande position finns möjlighet att “bolla” idéer från din egen verksamhet, lyfta frågor samt få tillgång till externa synpunkter från gruppens övriga deltagare, som kommer från olika branscher. Ditt deltagande i nätverket genererar inte bara värde och utveckling till dig själv, utan även till andra nyckelpersoner i din verksamhet.

Det ställs stora krav att du håller dig uppdaterad om de förändringar som sker i branschen. Med tanke på det höga tempo som råder i dagens företagsklimat kan du med hjälp av nätverkets erfarenheter hålla koll på de utmaningar och möjligheter som du behöver känna till.

För att gruppens deltagande ska bli så relevant som möjligt tycker vi att deltagarna själva får vara med och påverka innehållet i nätverksträffarna. Utöver de gemensamma önskemål som finns inom gruppen, kommer vi bland annat beröra ämnen som medieträning, kriskommunikation samt PR-frågor med fokus på hur det kan och bör hanteras i sociala medier och andra digitala kanaler.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som marknads- eller kommunikationschef, eller till dig som är marknadsinriktad VD, och som vill ta en aktiv roll och bidra till gruppens utveckling.

Upplägg

Varje nätverk består av en grupp på 10–12 deltagare som träffas 5–6 gånger under ett års tid i samband med frukost, lunch eller middag. Träffarna är fyra timmar vardera och varje träff utgår från ett specifikt tema som bestäms utefter gruppens önskemål. Plats för träffarna varierar, men sker gärna på deltagarnas företag.

Kostnad

Individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare: t.v. Christer Timarsson, t.h. Linda von Essen Sylvén.

Nätverksledare

Om Christer Timarsson
Christer arbetar som Senior Advisor inom marknads- & säljfrågor och har drygt 30 års erfarenhet av affärsverksamhet och utveckling. Han har arbetat som marknadschef och drivit reklambyrå 15 år – med andra ord – han har erfarenhet från både den säljande och den köpande sidan. Christer har de senaste åren intresserat sig för hur rollerna på en marknadsavdelning förändras i och med digitaliseringen och dess utveckling. Tidigare har han dessutom haft ledande roller i olika nätverk.

Om Linda von Essen Sylvén
Linda arbetar som kommunikations- och varumärkesstrateg med PR och kriskommunikation som specialitet. Linda har arbetat med kommunikation i över 25 år och har bland annat en bakgrund inom Sveriges Radio och på TV4 samt som kommunikationschef på Elmia AB i 15 år. Som konsult har hon arbetat med varumärkesutveckling inom företag och organisationer som Mitsubishi Motors, Falck Emergency, Teknikföretagen, Svensk Glasåtervinning för att nämna några. Linda är en erfaren utbildningsledare och föredragshållare för ledningsgrupper och chefer. Hon ser fram emot att hålla ihop sina nätverksträffar och tillsammans skapa ett innehåll som ger både kunskap och inspiration för livet.

Kontaktuppgifter

Victor Wakerius
Handelskammaren Jönköpings län
073-819 74 78
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

Christer Timarsson
070-512 42 50
christer@timarsson.se

Linda von Essen Sylvén
070-512 21 08
linda@freeagentpr.se

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari