Jönköpings läns ekonomichefsnätverk

Det här nätverket är arenan där du får möjlighet att diskutera och pröva din verksamhets förutsättningar och idéer med andra företags ekonomichefer. Föreläsningar och workshops hjälper dig att upptäcka ytor du tidigare missat, feedback och erfarenhetsutbyte hjälper dig att säkerställa att du är på rätt väg.

Som ekonomi, och/eller redovisningschef är man ofta ensam i sitt ansvar över verksamheten, vilket kan innebära att man inte har någon att bolla tankar och idéer med kring dilemman, utveckling och för erfarenhetsutbyten.

Ekonomichefsnätverket erbjuder ett bord fyllt med deltagare i liknande position, som tillsammans fungerar som erfarna konsulter deltagarna emellan. Det som gör ekonomichefsnätverket unikt är att det bygger på en öppen dialog mellan dess deltagare, där de tillsammans får möjligheten att pröva egna idéer, inspireras av andras och utbyta erfarenheter.

Varje nätverk består av en grupp på mellan 8-12 chefer som träffas en gång varje kvartal för att utbyta erfarenheter, diskutera aktuella händelser och trender i branschen, samt utvecklas med hjälp av relevanta föreläsningar och workshops. Eftersom nätverket riktar sig mot ledare finns en stor erfarenhetsbank att ta tillvara på.

Varje träff kretsar kring ett specifikt tema som deltagarna anser vara relevant; allt från presentationsteknik för ekonomichefer, till GDPR inom ekonomi.

För att skapa en så pass bra insyn som möjligt i varandras verksamheter hålls träffarna i roterande ordning hos nätverksdeltagarna.

Varje nätverksträff leds av en erfaren samtalsledare som genom att utmana och utveckla för diskussionerna framåt.

Du kan börja nätverka när som helst eftersom det varken finns en tydlig början eller ett slut på nätverket. Syftet med detta är att skapa goda och långsiktiga relationer mellan deltagarna där takhöjd, transparens och ödmjukhet är självklara faktorer.

Nätverket syftar till att utifrån ett strategiskt perspektiv bidra till utveckling och av deltagarna och de organisationerna de representerar.

Nätverket erbjuder dig

  • Erfarenhetsutbyte
  • Inspiration
  • Ökad kunskap
  • Ett bredare kontaktnät

Upplägg

Nätverket träffas en gång per kvartal i samband med frukost, lunch eller middag. Träffarna är fyra timmar vardera och har ett specifikt tema som bestäms utefter gruppens önskemål. Föreläsningar varvas med erfarenhetsutbyte och diskussioner i gruppen.

Nätverksledare

Nätverksledare för Ekonomichefsnätverket är Marie Morinder. Marie har en Jur. Kand. från Lunds Universitet. Hon har ett långt engagemang i företagsvärlden där hon verkat både som entreprenör inom maskintillverkning i det egna familjebolaget, såväl som CFO, ekonomichef och redovisningschef inom tillverkande industri, logistik och 3PL samt inom handelsbolag. Marie är ackrediterad lärare inom Styrelseakademins utbildning, Rätt Fokus, i styrelsearbete för aktiebolag och har varit verksam i Styrelseakademin sedan 2016. Hon är även certifierad inom Almis mentorsprogram.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till ekonomichefer, redovisningschefer, företags-VD utan ekonomiavdelning och CFOs.

Kostnad

17 500:- exkl. moms för medlemmar i Handelskammaren Jönköpings län
18 500:- exkl. moms för övriga

För mer information och anmälan kontakta info@handelskammarenjonkoping.se eller 036-30 14 30.

Intresseanmälan för nätverk

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari