fbpx

Ekonomichef

Vill du vara en del av en inspirerande gemenskap med andra ekonomichefer där du kan dela och lösa de utmaningar du står inför varje dag? I vårt ekonomichefsnätverk skapar vi en stark och stöttande gemenskap där deltagarna inte bara utbyter erfarenheter och kunskap utan även växer som ledare. Genom att vara en del av detta nätverk kommer du att utmanas att tänka framåt, upptäcka nya perspektiv och våga göra saker på ett annorlunda sätt.

I rollen som ekonomichef kan det ibland kännas ensamt, men i vårt nätverk får du chansen att skapa en kraftfull gemenskap med likasinnade. Här samlas vi för att inspirera varandra, dela nya insikter och erfarenheter, och växa tillsammans. Tillsammans navigerar vi genom utmaningar och upptäcker nya möjligheter för att stärka vår roll som ledare och driva framgång i våra organisationer.

Innehåll i urval

 • Digital transformation inom ekonomihantering
 • Hållbarhet och CSR
 • Ledarskap och kompetensutveckling
 • Ekonomisk planering och analys
 • Den affärsutvecklande rollen
 • Operativa arbetet vs det strategiska
 • Ekonomiska trender

Varje träff kretsar kring ett specifikt tema men för att nätverksträffarna ska bli så givande som möjligt kommer du som deltagare ges stor möjlighet att påverka innehållet. Oavsett innehåll eller ämne så kopplas det till din vardag och verklighet.

Upplägg

Nätverket består av en grupp på 10-12 deltagare som träffas 5–6 gånger sammanlagt under ett år. De flesta nätverksträffar kommer att vara halvdagsträffar, alltså för- eller eftermiddag. För att skapa en så bra överblick över varandras verksamheter som möjligt, varvas träffarna mellan att hållas på Handelskammaren och hos nätverksdeltagarnas företag. Var och när det blir är något gruppen gemensamt kommer överens om.

Du kan ansluta till nätverket när som helst eftersom det varken finns en tydlig början eller slut. Syftet med detta är att skapa goda och långsiktiga relationer deltagarna emellan där högt i tak, transparens och ödmjukhet är en självklarhet.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som ekonomichef, CFO eller redovisningschef i både små och medelstora bolag oavsett bransch.

Kostnad

Individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Anna Nilsson, nätverksledare ekonomichefsnätverket

Nätverksledare

Anna Nilsson är en målinriktad ledare med över tjugo års erfarenhet inom ekonomi och affärsutveckling. Med bakgrund som ekonomichef, affärsområdeschef och controller har hon en gedigen kunskap om både små och stora företag samt olika affärsstrategier.

En ständig nyfikenhet har tagit henne på en resa i helsvenska bolag, börsnoterade, samt internationella bolag. Där har hon tillskansat sig värdefulla insikter om finansiella utmaningar, organisatoriska strategier, vikten av effektiv redovisning och mycket mera. Dessutom har hennes ledarskapsroller gett henne värdefull erfarenhet av att arbeta med människor och bygga starka relationer.

Förutom sin yrkeserfarenhet är Anna även en utbildad och certifierad professionell coach på PCC-nivå. Under de senaste fyra åren har hon drivit 4titude AB, där hon kombinerar sina kunskaper inom ekonomi med coachning av chefer, ledare och team både inom näringslivet och idrotten.

Kontaktuppgifter

Vill du vet mer om nätverket eller har några frågor, tveka inte på att höra av dig!

Victor Wakerius,
Handelskammaren Jönköpings län
073-819 74 78
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari