fbpx

HR-chef

Handelskammarens HR-chefsnätverk är Jönköpings nylanserade HR-nätverk – en plattform som bjuder in ledare inom HR till en inspirerande gemenskap. Här får du inte bara tillgång till kunskapsförflyttning och trendspaning, utan även en unik möjlighet till både professionell och personlig utveckling. 

Sitter inte du heller på en HR-avdelning med 10 vassa kollegor? Snart gör du det! Här samskapar vi, inspirerar varandra och hittar nya vägar framåt. Här hittar du engagerade ”kollegor” som delar dina erfarenheter och förstår utmaningarna du står inför.

Nätverket erbjuder dig:

 • Ökad kompetens
 • Personlig Utveckling
 • Inspiration
 • Affärsutvecklande HR
 • Brett kontaktnät
 • Employer Branding strategi

Vi fokuserar på det som är runt hörnet, snarare än på det vi gjorde igår. Vi pratar om hur HR kan göra skillnad på sista raden genom att bygga starka employer brands och koppla HR-strategier närmre affären. Välkommen till ett affärsdrivet HR-nätverk som sätter HR på kartan i Jönköpings län.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som HR-chef/ansvarig, oavsett ditt företags eller organisations storlek och bransch. Störst utbyte av nätverket tror vi du får som arbetar i en bred roll med såväl taktiskt som strategiskt HR-arbete.

Upplägg

Nätverket består av en grupp på 10-12 deltagare som träffas 5–6 gånger under sammanlagt ett år. De flesta nätverksträffar kommer att vara halvdagsträffar, för- eller eftermiddag. Vid exempelvis långväga studiebesök kommer träffarna ske under en heldag.

Kostnad

Individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare

Anna Petersson är en lösningsorienterad och energigivande ledare med stort engagemang för att skapa hållbara organisationer som får både människor och affärer att växa. I ryggsäcken finns lång erfarenhet av HR i ledande befattningar inom industri och tillväxtbolag. Anna är idag affärsutvecklare inom HR & Employer Branding på FSK Group AB och arbetar med att coacha och utmana ledare och HR-organisationer att utveckla och implementera affärsförankrade HR-strategier, framför allt med fokus på kompetensförsörjning, organisation- och ledarutveckling och employer branding.

Kontaktuppgifter

Victor Wakerius
Handelskammaren Jönköpings län
073-819 74 78
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

Anna Petersson
AGES Group/FSK GROUP
anna.petersson@ages.se

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari