fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Omvärldsbevakning

Omvärldsbevakning

Aktuell omvärldsbevakning just nu

RYSSLAND/UKRAINA
Handelskammaren Jönköpings län har fått i uppdrag att rapportera läget för näringslivet och krigets påverkan till Länsstyrelsen, Regionen samt UD och Utrikeshandelsministern. Dessa rapporteringar kommer ske regelbundet och är viktiga för att rätt beslut ska kunna fattas av myndigheter och regering. Vi kommer därför regelbundet skicka ut enkäter till er företag för att kunna följa utvecklingen och vi vädjar till er att svara på dessa.

HÄR finns det även tips på länkar för dig som söker uppdaterad information.


Handelskammaren i Jönköpings län verkar för att skapa bra förutsättningar för regionens företag och främja näringslivet. Därför är det också viktigt att hålla oss och våra medlemmar uppdaterade genom omvärldsbevakning.

Det gör vi genom att införskaffa information från vår omvärld, på så väl lokal, regional, nationell samt internationell nivå. Med hjälp av omvärldsbevakningen får våra medlemmar och Handelskammaren information som kan ligga till grund för viktiga prioriteringar och beslut för såväl företagens som Handelskammarens verksamheter men också för beslut på regional, nationell och internationell nivå.

Våra medlemmar är en viktig målgrupp för vår omvärldsbevakning och kan hjälpa till att göra det åt oss genom att exempelvis hålla oss uppdaterade om aktuella lägesbilder, senaste nytt, trender och prognoser.

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari