fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Medlemsnyheter » Village är Smålands People & Culture Partner
16 april, 2024

Village är Smålands People & Culture Partner

Under maj månad erbjuder vi en kostnadsfri konsultation. Ta reda på hur du kan jobba mer proaktivt med personalförsörjning och säkra morgondagens kompetensbehov, behålla och utveckla din personal, sänka kostnader för rekrytering och öka engagemang och välbefinnande. Upptäck potentialen tillsammans med oss!

Vi lever i en alltmer föränderlig värld. Ny teknologi och ny lagstiftning inom bland annat AI och hållbarhet leder till förändrade behov och beteenden i arbetslivet. Detta tillsammans med hybridarbetets intåg efter pandemin ställer höga krav på anpassning för alla organisationer. Vi hjälper dig att hitta rätt i förändringsarbetet. Oavsett om du har utmaningar med hög personalomsättning, att attrahera och behålla rätt personal eller behöver en skjuts i ledarskapet så kan vi hjälpa dig.

Nu erbjuder vi medlemmar i Handelskammaren Jönköpings län en kostnadsfri konsultation för att hjälpa er att hitta vägar att nå er fulla potential. Erbjudandet gäller fram till 31 Maj.

Petter Björkebäck är VD och grundare av Village, Smålands People & Culture Partner. Vi hjälper ditt företag att växa på ett hållbart sätt. Petter har lång erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskapsutveckling i globala uppdrag på IKEA, samt från Advisory Board på Jönköpings International Business School och Center for Global Human Resources Management vid Göteborgs Universitet.

Välkommen att kontakta oss här

 

Fler inlägg

Seminarium – staten och kapitalet 2.0

Lever vi i en industripolitisk renässans? Hur ska man investera i en tid av gröna bubblor och storslagna politiskt drivna satsningar?

Läs mer

Utbildning i Utvecklande Ledarskap (UL) våren 2024

Atheragram Ledarskap arbetar med utveckling av individer, grupper och organisationer inom områdena ledning och ledarskap, arbetsmiljö och...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari