fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Medlemsnyheter » JSC it-partner anordnar säkerhetsseminuarium tillsammans med SRI
4 september, 2023

JSC it-partner anordnar säkerhetsseminuarium tillsammans med SRI

I samarbete med Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) bjuder JSC it-partner in till ett ögonöppnande seminarium om digital säkerhet och personalsäkerhet i en föränderlig omvärld. Seminariet kommer äga rum i Jönköping den 20:e september och riktar sig mot dig som i någon roll arbetar med er organisations säkerhet eller har en ledande befattning med ansvar för beslut i verksamheten.

Rysslands invasion av Ukraina har inneburit hybridkrigföring där både reguljära militära förband, specialförband, cyberattacker, informationsoperationer och propaganda används som vapen.

SRI och JSC vill bidra till att verksamheter förstår hotbilden samt härdar sin sköld i en mycket osäker tid, där insiderverksamhet och cyberattacker tyvärr är alltmer sannolika och en del av verktygslådan som används vid hybridkrigföring.

Under seminariet pratar SRIs Pierre Gudmundson om bland annat legalitet, hotbild, mål, modus och hotaktörers utveckling. Fokus när det gäller hotaktörer kommer vara Kina och Ryssland.

Vi kommer även komma med konkreta rekommendationer och vägledning när det gäller digital säkerhet och risker avseende insiderhot och säkerhet i leverantörskedjan. JSC ger även sin syn på hur viktigt det är med ett iterativt säkerhetsarbete samt hur detta i praktiken kan utformas.

Klicka här för att anmäla dig

Fler inlägg

Seminarium – staten och kapitalet 2.0

Lever vi i en industripolitisk renässans? Hur ska man investera i en tid av gröna bubblor och storslagna politiskt drivna satsningar?

Läs mer

Webinar: Hackers – hur gör de?

Hur går egentligen en hackerattack till? Vad är en “cyber kill chain”? I detta webinar går JSC it-partner igenom attackytor och hotaktöre...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari