fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Strategisk Personalkonsult AB erbjuder seniort HR-expertstöd
22 april, 2020

Strategisk Personalkonsult AB erbjuder seniort HR-expertstöd

Strategisk Personalkonsult AB har ett samarbete med Handelskammaren och erbjuder medlemmarna kostnadsfritt stöd, inom kvalificerade frågor inom HR.

Situationen för många företag är minst sagt omtumlande under 2020. Många företag brottas med ovisshet och svårigheter, samtidigt som de vill vara förberedda inför en kommande vändning av situationen.

Inom ramen för samarbetet med Handelskammaren, vill Strategisk Personalkonsult AB erbjuda senior rådgivning inom komplicerade HR-frågor, som är relaterade till den uppkomna situationen.

Hans Kajfalk, Strategisk Personalkonsult AB.

Strategisk Personalkonsult erbjuder totalt 80 timmar helt kostnadsfri rådgivning till Handelskammarens medlemsföretag. Bedömning är att varje rådgivning tar 4 – 8 timmar, per företag. Varje företag kan erhålla maximalt åtta timmars rådgivning. Det kan avse uppsägning, permittering, omorganisationer och liknande behov av förändringar.

Kreativa lösningar som kanske inte existerar om man uteslutande läser lagar, kollektivavtal och andra regelverk, kan strikt konfidentiellt diskuteras och formuleras. Givetvis kommer alla åtgärder följa lagar och avtal.

Om Strategisk Personalkonsult AB

Hans Kajfalk är ägare till företaget. Han har en mycket senior erfarenhet inom HR och i nationella/ internationella ledningsgrupper. Hans har gedigen erfarenhet av att hantera komplexa situationer avseende komplicerade förändringar som påverkar medarbetarna och företagen. Det är viktigt att visa respekt för alla inblandade i en förändringsprocess och ändå våga besluta om nödvändiga förändringar.

Ambitionen med Strategisk Personalkonsult AB är att dela med sig av kunskap och erfarenheter som byggts upp under många år. Med andra ord är inte avsikten att verksamheten ska ha full beläggning. Företaget har ingen hemsida utan uppdragen erhålls genom personliga kontakter och återkommande kunder.

Hans Kajfalk
070–770 70 84
hans@hr-strategy.se


Läs mer om Handelskammarens expertstöd inom HR HÄR

Fler inlägg

Nyheter

Simon Burman: ”Utan tvekan den största upplevelsen jag varit med om”

För några veckor sedan delade vi på Handelskammaren ut stipendium till fyra framstående studenter från Jönköping University, för att unde...

Läs mer
Näringspolitik

Näringslivspolitisk rapportering juli – augusti 2020

Annika Cederfeldt: När jag lyssnar på företag i regionen arbetar flera utifrån olika scenarios. Restriktioner gällande besök fortsätter g...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari