fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Bli medlem » Erbjudande om expertstöd inom HR

Erbjudande om expertstöd inom HR

Brottas du med HR-relaterade frågor i denna omtumlande situation? Behöver du någon att bolla med eller handgriplig hjälp? Med anledning av coronavirusets utveckling och påverkan på Jönköpings läns företag erbjuder vi nu er medlemmar expertstöd inom HR.

Situationen för näringslivet är minst sagt omtumlande under 2020. Det råder oro och ovisshet kring framtiden. Många företag brottas bland annat med svårigheter avseende likviditet, sjukfrånvaro, beläggningsproblem, leverantörer som inte klarar sina åtaganden, kunder som avvaktar att lägga order.

Regeringen och riksdagen erbjuder en mängd bidrag och tar beslut som kortsiktigt kan lindra effekten av nuvarande svårigheter. För många av er är det viktigt att kortsiktigt hantera svårigheterna men också att planera för framtiden. Framtiden kan numera inträda redan i sommar, höst eller i vinter. Det är synnerligen svårt att analysera vilka möjligheter som finns för att begränsa de negativa konsekvenserna. I dessa tider kan det vara än viktigt att se till att säkra sitt företags stöd inom HR-relaterade frågor.

Handelskammaren i Jönköping erbjuder er som medlemmar kostnadsfri rådgivning, initialt, inom en bredd av relaterade HR-frågor. Expertstödet utgörs av följande medlemsföretag:

 • addPeople: läs mer om deras stöd HÄR.
 • Ny Position: läs mer om deras stöd HÄR.
 • Strategisk Personalkonsult AB/Hans Kajfalk: läs mer om Hans stöd HÄR.
 • HR-strateg: läs mer om deras stöd HÄR.
 • Poolia Jönköping: läs mer om deras stöd HÄR.
 • Framåt HR: läs mer om deras stöd HÄR.

  Expertstöd inom HR

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari