fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Ny Position erbjuder expertstöd inom HR
21 april, 2020

Ny Position erbjuder expertstöd inom HR

Ny Position är ett av våra medlemsföretag som nu ställer upp lite extra för Handelskammarens medlemmar och erbjuder expertstöd inom HR-relaterade frågor.

Just nu är det många företag som av olika skäl behöver dra i handbromsen och pausa. Parallellt med den här utmanande situationen är det viktigt att också se möjligheterna och rusta för framtiden.

Tillsammans behöver vi skapa goda förutsättningar för att främja företagandet och vi på Ny Position vill bidra på vårt sätt genom att finnas till hands för Handelskammarens medlemmar.

Christina Cajtoft och Helen Einarson Lundin, Ny Position.

Vi erbjuder chefs- & ledarstöd, så som:

Det är tidigt att säga vad framtiden bär på, men den enda vägen nu är framåt. Ny Positions motto – ju fler kockar, desto bättre soppa. Dags att äga situationen, tillsammans Jönköpings län!

Om Ny Position

Ny Position är den småländska rekryteringsbyrån som blivit en stark aktör i södra Sverige. Hos oss arbetar vi teamorienterat för att du som kund ska få ut det bästa av oss vid varje enskilt uppdrag. Ju fler kockar – desto bättre soppa säger vi. Något som resulterat i utmärkelser som DI Gasell-företag, priser som årets företagsledare och nomineringar i tävlingar inom både entreprenörskap och Human Resources. Läs mer om Ny Position HÄR


Läs mer om Handelskammarens expertstöd inom HR HÄR

Fler inlägg

Nyheter

Årets unga ledande kvinna är nominerade till ”Årets marknadsförare – Guldstickan”

I samband med Jönköpingsgalans galabar på Nybergs bil offentliggjordes de tre finalister som gör upp om utmärkelsen ”Årets bästa marknads...

Läs mer
Nyheter

Annika Cederfeldt: Jag konstaterar – ensam är inte stark!

KRÖNIKA: "Tillsammans är vi så mycket kraftfullare och kan verkligen göra skillnad för Jönköpings län. Vi ses på Handelskammaren!"

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari