fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Medlemmar, tack för att ni kom!
21 maj, 2019

Medlemmar, tack för att ni kom!

Handelskammarens årsmöte gick av stapeln tisdagen den 14 maj 2019. Det var en kväll som bjöd på medlemsmöte, mingel, nätvärkande, inspiration, energi men också eftertänksamhet.   

Förhoppningsvis har de flesta av er märkt att det har börjat hända lite “grejer” här hos oss på Handelskammaren, och det var även vad stora delar av årsmötet handlade om. Vi fick presentera vår nya webb och även våra nya medlemmar, visa delar av höstens aktiviteter, berätta om kommande nätverk och mycket mer.   

Helena Zar Vallin, VD för Handelskammaren Jönköpings län säger:

Det känns otroligt roligt att äntligen kunna visa och berätta vad som är på gång hos oss, för det är en hel del! Våra medlemmar är otroligt viktiga för oss och vår framtid, men framför allt för regionens näringsliv och dess tillväxt! 

 

Under kvällen gästades vi även av tre unga och ambitiösa personer – Daniel Fransén, Sarah Sinclair och Henric Lilja, som alla bjöd på fängslande och kloka miniföreläsningar.   

Daniel Fransén, VD för Red Cape IT, berättade om betydelsen av våra personliga varumärken samt dess kraft och möjlighet som det innebär för företag i deras marknadsföring. Daniel påpekade också vikten av att utveckla oss själva och vår verksamhet, annars kan vi lika gärna avveckla! Missa inte vårt seminarium tillsammans med Daniel den 29 november 2019.

Sarah Sinclair, VD för Adgrabber, bjöd på en personlig berättelse om allt från hennes uppväxt till hur det har format henne till den hon är idag. Sarah berättade även om varför och hur hon klev utanför sin komfortzon, gick från en fastanställning där hon också trivdes väldigt bra, till att våga hoppa och kasta sig ut i något helt nytt – modigt!  

Henric Lilja, Sportchef och Idrottspsykolog på Sport Competence, upplyste oss om hur dåliga vi är på att ”bara” vara närvarande i det vi gör. Henric berättade om hur mindfulness och meditation har förändrat hans liv och tipsade oss om att 2-3 minuters daglig meditation kan öka vår närvaro. Dessutom behöver vi schemalägga tid för att kunna återhämta oss för att öka våra chanser att må bra. Missa heller inte höstens seminarium tillsammans med Sport Competence:

Under kvällens gång delade vi även ut 10 stipendier till studenter som ska fortsätta sina studier utomlands. 

Vi på Handelskammaren verkar för att stärka regionen, vilket vi endast kan göra tillsammans med våra medlemmar – så tack för en mycket trevlig kväll och visat engagemang!

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

Henrik Dahlström är ny vd för Handelskammaren Jönköpings län

PRESSMEDDELANDE Styrelsen för Handelskammaren Jönköpings län har utsett Henrik Dahlström till ny vd. Han tillträder som vd i mitten av a...

Läs mer
Nyheter

INFO | Det här gäller från den 29 september

Ett informationsutskick från Länsstyrelsen i Jönköpings län | Detta gäller för verksamhetsutövare från och med den 29 september!

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari