fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Skyddsrockar med lång ärm efterfrågas!
8 april, 2020

Skyddsrockar med lång ärm efterfrågas!

Följande information kommer från Länsstyrelsen i Jönköpings län

Länsstyrelsen i Jönköpings län har tidigare gått ut med en förfrågan om skyddsutrustning till vården och gensvaret har varit fantastiskt! Nu efterfrågas skyddsrockar med lång ärm.

I slutet av mars rapporterade Länsstyrelsen om att det var akut brist av skyddsutrustning inom vården i länet, så som visir, skyddsrock, skyddsförkläde, skyddshandskar och desinfektionsmedel. Gensvaret sedan dess har varit fantastiskt!

Just nu finns det en stor efterfrågan på skyddsrockar med lång ärm. Dessa ska vara vätskebeständiga, ha hel framsida samt täcka nedanför knäna.

I första hand är de intresserade av inhemsk produktion och i andra hand av importerat materiel. Större leveranser kommer också att prioriteras framför mindre, men även små partier är av intresse.

På Arbetsmiljöverkets webbsida hittar du mer information om vilka tillstånd som eventuellt kan krävas, samt hur du söker dessa om behov finns. Läs mer HÄR.

Om du eller ditt företag kan producera eller leverera skyddsrockar med lång ärm är Länsstyrelsen tacksamma om du mejlar till l9.jonkoping@lansstyrelsen.se (OBS, första är ett ”litet L”).

Länsstyrelsen behöver följande information:


Frågor?

Eventuella frågor skickas till Patrik Westerlund, l9.jonkoping@lansstyrelsen.se.
(OBS, första är ett ”litet L”).

Fler inlägg

Näringspolitik

Rundabordssamtal | Stambanan med Socialdemokraterna

Som en följd av den utredning Trafikverket utför där de kommit fram till att stationslägen i Jönköping och Värnamo bör läggas utanför sta...

Läs mer
Nyheter

Marknadschefsnätverket: Möt nätverksledaren Christer Timarsson

Christer Timarsson har många strängar på sin lyra och beskriver sig själv som en nyfiken och öppensinnad ”mysfarbror”. Han har alltid tyc...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari