fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Poolia erbjuder HR-expertstöd
4 maj, 2020

Poolia erbjuder HR-expertstöd

Poolia är ett av våra medlemsföretag som ställer upp för Handelskammarens medlemmar och erbjuder expertstöd inom HR-relaterade frågor.

Poolia har funnits i över 30 år och har därmed lång erfarenhet av HR-stöd, rekrytering och konsultuthyrning. Våra samarbetspartners väljer Poolia för att vi är en långsiktig HR-partner med stor närhet till våra kunder, kandidater och konsulter. Vi arbetar med de modernaste verktygen för ett hållbart samhälle, miljö och arbetsliv. Våra kunder vet att vi finns där i såväl med- som motgång.

Admir Besic, Andreas Karlsson, Kristin Johannesson, Madeleine Eneroth, Jennie Lööf, Amanda Schill & Linnea Broman, Poolia Jönköping.

Vi stöttar dagligen våra kunder med frågor kring kompetensförsörjning och rådgivning kring hållbart företagande och erbjuder Handelskammarens medlemmar:

Coachning

Inhyrning av HR-kompetens/personaladministratör

Organisationsfrågor

Rekrytering

Poolia erbjuder kostnadsfritt två timmars inledande behovsanalys kring era utmaningar för Handelskammarens medlemmars. Därefter tillkommer ett timpris på 850 kr/timme.

Det här visste du inte om Poolia

Poolia Jönköping är engagerade i Årets Unga Ledande Kvinna, intervjucoaching åt Sveriges Ingenjörer, sitter med i ledningsgrupper för yrkeshögskolor och lyfter lokala digitala initiativ i form av utnämningen av Årets Digitala Ledare i Jönköpings Län. Läs mer om Poolia HÄR.


Läs mer om Handelskammarens expertstöd inom HR HÄR

Fler inlägg

Nyheter

Att göra praktik under en kris

Klockan är 8, det är måndag och jag har precis påbörjat min sista vecka som marketing intern på Handelskammaren. Kaffebryggaren surrar i ...

Läs mer
Nyheter

Annika Cederfeldt: Jag konstaterar – ensam är inte stark!

KRÖNIKA: "Tillsammans är vi så mycket kraftfullare och kan verkligen göra skillnad för Jönköpings län. Vi ses på Handelskammaren!"

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari