fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Framåt HR erbjuder HR-expertstöd
15 juni, 2020

Framåt HR erbjuder HR-expertstöd

Vårt medlemsföretag Framåt HR erbjuder nu stöd inom HR-relaterade frågor till Handelskammarens medlemmar. Med anledning av rådande situation kring Covid-19 finns det många frågor för hela vårt land och för oss alla som lever här. Verksamheter ses över och ofta uppkommer komplexa och svåra beslut kring personalfrågor, ärenden samt strategier.

Frågor som dessa kan kännas svåra att ta ställning till och genomföra, både direkt och på lång sikt. Samtidigt är lagar och förordningar för arbetsgivare under ständig förändring, i detta läge mer än vanligt. De flesta av oss behöver nu fatta beslut baserade på ett oförutsägbart nuläge, men vi ska också ha i beaktande och förbereda för den ljusare tiden som kommer efter.

Framåt HR jobbar med förnuftiga och hållbara lösningar

Framåt HR vill gärna hjälpa till och stödja Handelskammarens medlemmar i ett framåtriktat HR-arbete som skapar trygghet och nytta, för såväl människor som företag. Med universitets- och högskoleutbildning inom HR i grunden har vi byggt på vår kunskap genom erfarenhet och fortlöpande kompetensutveckling. Primära kompetensområden är:

Jag som driver Framåt HR heter Lise-Lei Hugosson och har över 25 års erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete, från både små och stora organisationer, inom flera branscher i Sverige. Framåt HR står på en enkel och stadig värdegrund, vi tror på HR och vill göra det svåra lite enklare – med respekt för människa och företag.

Kontakta mig på telefon 0723-535100 eller via vår supportmail, hr-support@framathr.com, så kan vi pratas vid. Leder det till ett uppdrag så kommer vi överens om det, vi behöver inte krångla till det.

Med de bästa hälsningar,

Om Framåt HR

Vi erbjuder mångårig erfarenhet av praktiskt och strategiskt HR-arbete. Med oss har vi erfarenhet av organisationsutveckling med uppbyggnad av processer och rutiner. Vi besitter lika kollektivavtal samt erfarenhet av utbildningsinsatser och föreläsningsvana.

Läs mer om Framåt HR HÄR


Läs mer om Handelskammarens expertstöd inom HR HÄR

Fler inlägg

Näringspolitik

Nya stambanor på agendan under Tranåsmässan

Under Tranåsmässan, som arrangerades den 15 september, deltog Handelskammarens näringspolitiska chef Annika Cederfeldt Jiveby i ett panel...

Läs mer
Nyheter

Vi välkomnar vår praktikant Julia!

Igår var första dagen på Handelskammaren för vår praktikant Julia Lundqvist. Under 11 veckor framåt kommer hon få sätta sig in organisati...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari