fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Anna Nilsson, ny nätverksledare för ekonomichefsnätverket
19 april, 2024

Anna Nilsson, ny nätverksledare för ekonomichefsnätverket

Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Anna Nilsson som ny nätverksledare för ekonomichefsnätverket. Anna driver 4titude AB och är en målinriktad ledare med över tjugo års erfarenhet inom ekonomi och affärsutveckling. Med en gedigen bakgrund inom ledarskap har hon även goda erfarenheter av att arbeta med människor och bygga starka relationer.

Anna Nilsson, nätverksledare ekonomichefsnätverket

Du är ny nätverksledare för ekonomichefsnätverket. Hur känns det och vad ser du för fördelar med att ha ett nätverk likt detta?

Det känns otroligt kul och spännande att få träffa nya människor som vill utvecklas tillsammans. Det är en föränderlig värld där det kommer nyheter inom vårt område hela tiden. Därför är det av stort värde att dela och diskutera de funderingar och tankar som dyker upp kring alla olika utmaningar.

För vem passar nätverket?

– Det här nätverket är till för dig som har en ledarroll inom ekonomi. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Tillsammans med andra deltagare som står inför liknande utmaningar kommer du att inspireras och dela idéer för att växa och bli ännu bättre i din roll som ledare och ekonom.

Vad blir din roll som nätverksledare?

– Som nätverksledare är min främsta uppgift att skapa en trygg och inkluderande plats där varje deltagare känner sig välkommen att aktivt delta och dela sina tankar och erfarenheter. Jag strävar efter att utmana gruppen för att bredda perspektiven och öppna upp för nya insikter inom olika ämnen. Deltagarna kommer att ha betydande inflytande över innehållet på våra träffar, och det är min ambition att tillsammans med gruppen forma en miljö där alla kan utvecklas.

Är du intresserad av nätverket?

Kontakta Victor Wakerius eller läs mer om nätverket här!

Victor Wakerius

Marknads- och försäljningsansvarig

victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

073-819 74 78

Fler inlägg

Våra medlemmar

Ludvig Göhlin: ”Min hjärtefråga är kompetensförsörjning”

Som medlem är du med och stärker Jönköpings läns näringsliv! Hör Ludvig Göhlin, VD för Göhlins, berätta varför han sitter med i Handelska...

Läs mer
Nyheter

”Inget är lämnat åt slumpen”

Emily Hedenstedt och Anna Ottosson från Yellon, hjärnan och hjärtat, berättar om tanken och känslan bakom våra fantastiska lokaler.

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari