fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » addPeople erbjuder HR-expertstöd
17 april, 2020

addPeople erbjuder HR-expertstöd

addPeople är ett av våra medlemsföretag som nu ställer upp lite extra för Handelskammarens medlemmar och erbjuder expertstöd inom HR-relaterade frågor.

Situationen för många företag är minst sagt omtumlande under 2020. Många företag brottas med ovisshet och svårigheter, samtidigt som de vill vara förberedda inför när det väl vänder.

Som medlem i Handelskammaren vill vi på addPeople självklart kunna erbjuda vår expertis inom HR-relaterade frågor vidare till övriga medlemmar. Vi vill arbeta proaktivt för att främja Jönköpings läns näringsliv.

Christine Mannerstråle och Ida Jergell, addPeople.

Vi erbjuder stöd och rådgivning inom:

addPeople_specificerad lista med expertstöd

addPeople erbjuder ett inledande samtal (1 timma) kostnadsfritt för att lyssna in Handelskammarens medlemmars situation och behov. Därefter tillkommer ett timpris på 950 kr/timma.

Om addPeople

addPeople är en branschutmanare som genom ett innovativt och digitalt arbetssätt kommunicerar den personliga känslan av arbetsgivarvarumärket till den arbetssökande i samband med rekrytering. De kan erbjuda expertis och kunskap inom en stor bredd av HR-relaterade frågor. Läs mer om addPeople HÄR.


Läs mer om Handelskammarens expertstöd inom HR HÄR

Fler inlägg

Näringspolitik

Näringslivets nuläge mars 2022

RAPPORT | I denna rapport får du en uppdaterad bild av krigets effekt och påverkan på Jönköpings läns näringsliv och dess företag.

Läs mer
Näringspolitik

Yrkestrainee – Lärlingsanställningar

Annika Cederfeldt: "Vi på Handelskammaren ser en potential i yrkestrainee både för ungdomar som ska förberedas för ett arbetsliv och för ...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari