fbpx
10 sep
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Vad kommer driva Sveriges viktigaste exportmarknader?

Vad kommer driva Sveriges viktigaste exportmarknader?

Hans-Olaf Henkel, en av de mest inflytelserika och meriterande affärsledarna i Tyskland förmedlar sin bild av den ekonomiska och politiska utvecklingen i Europa.

“Businesses in the EU suffer from an unprecedented challenge from three directions: Trump’s war on world trade, Britain’s departure from the Common Market and a deadly virus attacking all of our economies”

– Hans-Olaf Henkel.

Med 33 år i IBM-koncernen med flera ledande befattningar, flera år som ordförande på German Industries, och som ledamot i Europaparlamentet på sin meritlista är Henkel en av de tyngsta affärsledarna på den tyska marknaden.

Lyssna in på livesändningen och förbered ditt företag för morgondagens exportaffärer. Detta är något ni INTE vill missa! Anmäl dig HÄR.

 

Det är kostnadsfritt att delta! Under sändningen har du även möjlighet att ställa dina frågor till de medverkande. Länk till livesändningen skickas i ett separat mail samma dag som sändningen.


Arrangörer: Regional Exportsamverkan Jönköpings län – Enterprise Europe Network, Almi Företagspartner Jönköping, Business Sweden, Handelskammaren Jönköpings län, Region Jönköpings län, Science Park Jönköpings län, EKN Exportkreditnämnden, SEK Svensk Exportkredit.

Närliggande aktiviteter

28 sep
Nätverksträff

HR-chefsnätverk

Välkommen till ny nätverksträff! Dagens träff består av en gästföreläsare som sätter fokus på affärsorienterad HR.

Läs mer
28 sep
Nätverksträff

Infoträff: Unga ledare

Varmt välkommen på en härlig träff tillsammans med andra unga driva ledare från vårt län!

Läs mer
29 sep
Nätverksträff

Ekonomichefsnätverk

Det är dags för ny träff för våra deltagare i ekonomichefsnätverket. Dagens tema är: Kreditbedömning av våra kunder o...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari