fbpx
14 jun
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Träna din pitch!

Träna din pitch!

Vill du ta ditt företag till nästa nivå genom att skapa en övertygande pitch som imponerar på investerare, attraherar nya samarbeten och vinner över potentiella kunder? Då är denna pitchworkshop det perfekta tillfället för dig och ditt företag!

En välutformad pitch är avgörande, oavsett om du söker finansiering, partnerskap eller nya kunder. Men att skapa en pitch som verkligen sticker ut och fångar uppmärksamheten kan vara en utmaning. Vi har samlat verktygen och kunskapen för att skapa en pitch som lär dig konsten att skapa en framgångsrik presentation. Under eventet kommer du att få insikter hur du formar ditt budskap på ett effektivt sätt, fångar publikens intresse och förmedlar värdet i ditt företag på ett övertygande sätt.

Du får även en inledande individuell hållbarhetsanalys i form av en så kallad ”Framtidsdialog”, där syftet är att ge dig en bild av hållbarhet kopplat till just din verksamhet. Välkommen till en workshop tillsammans med Science Park för att träna din pitch!

Efter workshoppen ges möjlighet till individuella pitchträningar med affärsutvecklare från Science Park. Ta vara på denna möjlighet! Anmäl dig redan nu! Begränsat antal platser.

 


ARRANGÖRER
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län;
Almi Företagspartner Jönköping AB, , Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län, Exportkreditnämnden (EKN), Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK) och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket. 

Närliggande aktiviteter

26 apr
Seminarium

Frukost På Kammarn: Värderingsstyrda företag

Äntligen dags för Frukost På Kammarn! Temat denna gång är värderingsstyrda företag och morgonens föreläsare är JSC IT...

Läs mer
25 apr
Seminarium

Cybersäkerhet för företagare

Hoten, attackerna och bedrägerierna blir fler och mer avancerade. Som företagare är det viktigt att vara proaktiv uta...

Läs mer
22 apr
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari