fbpx
28 maj
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Infoträff: Unga Ledare

UNGA LEDARE, SE HIT!

Vi vet att det är väldigt givande att vara ung i en ledande position, men vi vet också att det kan innebära stora påfrestningar – speciellt om man inte alltid har rätt förutsättningar. Våra unga ledare är en viktig målgrupp att lyfta och främja – unga ledare är vår framtid!

Vill du veta mer om utvecklingsprogrammet Unga Ledare så borde du anmäla dig till vår kostnadsfria infoträff. Helena Zar Vallin, vår vd, håller i infoträffen och med på plats kommer vi även ha en av programmets konsulter, Dan Nordlöf från Nova Affärsutveckling.

Målgrupp

  • Du som jobbar inom en ledande befattning på företag i Jönköpings län.
  • Är grön i din ledarroll och vill utvecklas.
  • Söker nya kontaktytor med andra personer med samma utmaningar.

Vi välkomnar unga ledare från hela länet för en gemensam träff fredagen 28 maj! Här får du också möjlighet att träffa andra unga ledare från olika branscher. Knyt nya kontakter, inspireras och se bredden av hur många kompetenta och engagerade ledare som finns i länet! Anmäl dig via mail till Nana Björnberg: nana.bjornberg@handelskammarenjonkoping.se.

Vi hoppas få se just dig på träffen! 

Helena Zar Vallin

Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren Jönköpings län.

Om Unga Ledare
Programmet vänder sig till dig som är mellan 20–40 år med kortare erfarenhet i ledande roller, gärna med personalansvar. Unga Ledare syftar till att utveckla ditt personliga ledarskap, få stöd och coaching i aktuella ledarskapssituationer samt strategisk utveckling av sitt företag eller organisation. Programmet syftar även till att inspirera och ge dig möjlighet att knyta nya affärsnyttiga kontakter i Jönköpings läns näringsliv samt få tillgång till ett stabilt och hållbart nätverk.

Varje grupp består av upp till 12 deltagare som träffas vid fem heldagar under cirka ett års tid. Varje tillfälle fokuserar kring ett tema som berör ledarskap och då med hjälp av externa konsulter, så som leda sig själv och leda andra, leda genom förändring, gruppers utveckling och hantering av konflikter. Under träffarna finns det alltid utrymme för erfarenhetsutbyte, reflektion, fördjupningar och diskussioner. Varje träff inleds eller avslutas med någon form av gemensam aktivitet, exempelvis padel, yoga eller meditation.
Du kan läsa mer om programmet här!


Som oberoende näringslivsorganisation har vi på Handelskammaren en viktig uppgift att främja ledare och företag av alla dess slag. Vi bedriver flertalet projekt, bland annat det uppmärksammade Årets unga ledande kvinna tillsammans med Science Park, men också nätverk riktade mot nyckelpositioner. Läs mer om våra nätverk här!

Närliggande aktiviteter

21 maj
Nätverksträff

VD-nätverket

Välkommen till VD-nätverket – ett nätverk för VD:ar och företagsledare i Jönköpings län som genom inspiration och erf...

Läs mer
21 maj
Seminarium

Så förändras globala värdekedjor av geo- och säkerhetspolitik samt den gröna omställningen

En rad omvärldsfaktorer kan få praktiska konsekvenser på företags värdekedjor.

Läs mer
22 maj
Seminarium

Kompetensdag för besöksnäringen

Välkommen till en dag där besöksnäringen och kompetens står i fokus. Vi samlar branschen och utbildningsanordnare för...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari