fbpx
1 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Infoträff: Hållbarhetschefsnätverket

Infoträff: Hållbarhetschefsnätverket

Känner du dig ensam eller att du står ”still” med ditt företags/organisations utveckling inom hållbarhetsfrågor? Intresserad av att delta i ett länstäckande nätverk med andra hållbarhetschefer? Nyfiken? Kom då på vår infoträff och ta del av detta nystartade nätverk och dess möjligheter!

Tillsammans med CSR Småland har vi på Handelskammaren startat ett nätverk enbart för hållbarhetschefer och hållbarhetsansvariga. Detta för att tillsammans kunna förbättra länets företag när det kommer till utveckling inom hållbarhetsfrågor.

Varför? Jo, för att hållbarhetschefer har en nyckelfunktion för företagets utveckling och framtida konkurrenskraft. Vi vill stärka dig i rollen som hållbarhetschef och skapa förutsättningar för dig att leda detta viktiga arbete vidare.

Målgrupp

Infoträffen riktar sig till dig som är ansvarig för ditt företags/organisations hållbarhetsarbetet vars verksamhet ligger i Jönköping län. Träffen sker fysiskt i Handelskammarens lokaler i centrala Jönköping men även digital närvaro är tillgänglig.

Om Hållbarhetschefsnätverket

Syftet med nätverket är att få ihop en stark grupp ledare inom olika branscher där man kan bolla sina tankar och idéer, utbyta erfarenheter samt gemensamma utmaningar. Utöver detta kommer varje träff ha en omvärldsspaning och aktuellt ämne inom området som också kommer diskuteras.

Läs mer om nätverket här!


Som oberoende näringslivsorganisation har vi på Handelskammaren en viktig uppgift att främja ledare och företag av alla dess slag. Vi bedriver flertalet projekt, bland annat det uppmärksammade Årets unga ledande kvinna tillsammans med Science Park, 100-LISTAN som syftar till att få in fler kvinnor i styrelserummet men också nätverk riktade mot nyckelpositioner. Läs mer om våra nätverk HÄR

Närliggande aktiviteter

17 sep
Nätverksträff

Morgonsoffan

Välkommen till en ny upplaga av Morgonsoffan! Vi kör igång kl 08.00 som vanligt. Hämta en god kopp kaffe, luta dig ti...

Läs mer
22 sep
Utbildning

Online – Använder du rätt leveransvillkor?

Vem står för risken under transporten? Vem betalar kostnaderna? Vilka skyldigheter har köparen och säljaren?

Läs mer
23 sep
Utbildning

Online – Praktisk hantering av exportdokument – Del 1 och 2

En genomgång av hur de vanligaste exportdokumenten ska fyllas i för att du och inte minst mottagaren ska slippa problem.

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari