fbpx
17 nov
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Hållbarhetschefsnätverk

Hållbarhetschefsnätverk

Omställningen mot hållbarhet går allt snabbare. Hållbarhetschefer har en nyckelfunktion för företagets utveckling och framtida konkurrenskraft. Det är dags att hälsa deltagarna i det nya hållbarhetschefsnätverket välkomna till den första nätverksträffen.

Dagens tema

  • Drivkrafter för hållbarhetsarbete

Varför är det viktigt för företag att arbeta med hållbarhet? Vi går igenom omvärldsfaktorer i form av nya krav, förväntningar och trender som påverkar och driver på företags hållbarhetsarbete. Vi diskuterar vilka drivkrafterna är för att arbeta med hållbarhet och vilka de största utmaningarna som nätverksdeltagarna står inför. Utifrån det kommer vi identifiera teman för kommande nätverksträffar.

T.v. Anna Carendi, t.h. Jenny Jakobsson. Nätverksledare för Hållbarhetschefsnätverket.

Om Anna & Jenny

Nätverket leds av Anna Carendi och Jenny Jakobsson, som är två av grundarna till Hållbarhetsteamet i Sverige AB och CSR Småland. De brinner för att vara med i omställningen till ett hållbart samhälle och har stöttat många stora och små företag i deras hållbarhetsarbete.

Anna anlitas ofta som föreläsare och utbildare inom hållbarhet och har även haft flera uppdrag som interim hållbarhetschef. Tidigare har Anna arbetat som tf. kommunikationschef på Jönköping Energi, som Generalsekreterare på Coompanion Sverige, med hållbarhet och digitalisering på Cybercom och som hållbarhetskonsult på Enact Sustainable Strategies.

Jenny utbildar, föreläser och faciliterar workshops och är även lärare i hållbarhet, företagsetik och ledarskap på Jönköping University. Hon har tidigare arbetat på banken SEB som företagsrådgivare och platschef och har erfarenhet som Internationell verksamhetsledare för utvecklingssamarbete i Afrika, Mellanöstern och Asien.

 


Är du nyfiken på Hållbarhetschefsnätverket?

Just nu finns det möjlighet att ansluta sig till nätverket. Varför inte testa och sitt med under detta tillfället för att se om det passar dig! Läs mer om nätverket HÄR eller kontakta Nana Björnberg.

Närliggande aktiviteter

21 jun
Seminarium

Healthcare and life science – business opportunities in Hamburg

Learn more about business opportunities within the healthcare and life science sector, financing possibilities for in...

Läs mer
18 aug
Seminarium

BRANSCHFORUM: Transport & Logistik

Välkommen till ett möte där kompetensbehoven, nu och i framtiden står i fokus. Transport och logistik är en viktig oc...

Läs mer
31 aug
Nätverksträff

Unga Ledare del 4

Dags för den fjärde träffen i utvecklingsprogrammet Unga Ledare. Varje tillfälle fokuseras kring ett tema som berör l...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari