fbpx
29 sep
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » EXPORTSNACK: AI på export

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din verksamhet och hur GÖR du?

Under veckans exportsnack har vi bjudit in Anders Bjarby, ”AI-evangelist” på Brattoo AB. Anders är aktiv inom AI gemenskapen genom bloggande, artikelskrivande och som värd för en populär podcast om artificiell intelligens. Här får du praktiska tips och verktyg på hur du kan använda AI i vardagen och när du ger dig ut på export!

Med oss i studion har vi också Simon Sleman, Affärsutvecklare med fokus på AI, som delar med sig av sina erfarenheter och berättar mer om projektet AI Readiness. Med flera år av insatser bakom sig har Science Park redan genomfört konkreta AI-projekt med ett stort antal lokala företag, och påvisat hur AI kan skapa affärsnytta.

Häng mé på veckans snackis om export!

 

OM EXPORTSNACK

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län

Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

 


Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.

Närliggande aktiviteter

29 sep
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent d...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
13 okt
Nätverksträff

HR-chefsnätverk

Äntligen dags för ny nätverksträff för HR-chefsnätverket. Nätverket består av företag från hela regionen och syftar ...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari