fbpx

Joakim Stenqvist, VD för Infraservice Group

– Den viktigaste frågan för regionen är att få till bra och fungerande kommunikationer. Inte bara inom den utan också utanför, för att kunna knyta ihop regionen med övriga Sverige och kanske även ut mot Europa.

Joakim Stenqvist vet vad han talar om. Som vd på Infraservice Group, som bygger och underhåller järnvägar i Sverige och på sikt även i Norden, vet han vikten av bra kommunikation.

Men kommunikation handlar inte bara om fungerande infrastruktur. Kommunikation är även samspelet människor emellan – och mellan företag.

– Jag tror att man måste börja tidigt, att jobba med ungdomarna och få dem att bli intresserade av entreprenörskap och företagande, säger Joakim.

– Ytterligare en sak är att skapa olika arenor och mötesforum där människor kan träffas och få goda idéer. Som en sådan arena har Handelskammaren en viktig roll att fylla.

Fler inlägg

Ambassadör

”Det ska vara lätt att starta företag”

Johanna Wärnbring på Bryggan Café & Bistro i Jönköping är säker. Att sätta Jönköping på kartan som något annat än en stad som p...

Läs mer
Ambassadör

”Som arbetsgivare måste man ha något bra att erbjuda”

Man kan inte vara bra på allt. Har man en bra affärsidé måste det därför finnas människor runt omkring som kan samla upp och ge...

Läs mer

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari