fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Vi välkomnar vår praktikant Julia!
21 mars, 2023

Vi välkomnar vår praktikant Julia!

Igår var första dagen på Handelskammaren för vår praktikant Julia Lundqvist. Under 11 veckor framåt kommer hon få sätta sig in organisationen och arbeta med den externa kommunikationen.

Julia, berätta gärna lite om dig själv!

Jag är 25 år gammal och studerar sista terminen på Medie- och Kommunikationsvetenskapliga programmet på Jönköping University. Som person är jag positiv och engagerad och drivs av utveckling och att få ta del av nya lärdomar som jag kan tillämpa både i arbetslivet och i privatlivet.

Julia Lundqvist, praktikant Handelskammaren.

Varför valde du att göra din praktik på Handelskammaren?

Jag valde att söka mig till Handelskammaren eftersom jag tycker att det är en spännande verksamhet  och en organisation som jobbar med viktiga och intressanta frågor gällande näringslivet i Jönköpings län. Genom att göra min praktik på Handelskammaren får jag möjligheten att fördjupa och vidareutveckla mina kunskaper och bli ett flertal erfarenheter rikare. Att få lära mig av Handelskammaren och deras organisation är jag väldigt tacksam för!

Vi önskar Julia all lycka till och ser fram emot att ta del av hennes arbete!

Julia Lundqvist
Praktikant Handelskammaren Jönköpings län

Fler inlägg

Nyheter

Handelskammaren ställer inte in, vi ställer upp!

Efter chocken och tumultet med snabbheten i både spridning av viruset och restriktioner förra veckan är nu fokus på att ställa om till et...

Läs mer
Nyheter

Handelskammarens vårmöte: en eftermiddag fylld med engagemang och inspiration

Handelskammarens vårmöte innebar en trevlig eftermiddag tillsammans med våra medlemmar.

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari