fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Träffa oss på Elmia Produktionsmässor!
8 maj, 2024

Träffa oss på Elmia Produktionsmässor!

Vi är glada att kunna berätta att du den 14-17 maj kan träffa oss från Handelskammaren Jönköpings län på Elmia Produktionsmässor. Där kommer vi på olika sätt lyfta vårt arbete med kompetensförsörjning och vi vill gärna träffa dig!

Elmia Produktionsmässor består av sex mässor med olika inriktningar inom produktionsindustrin. Vi på Handelskammaren har fått möjligheten att delta på mässan dels med vår egen monter men även på olika scener där vi kommer prata om en av våra hjärtefrågor – kompetensförsörjning.

Att fylla kompetensbehovet är en av industrins största utmaningar och under mässan fokuserar vi på vad vi tillsammans kan göra åt problemet. På mässan hittar ni oss i Kompetens Arena som är en särskild del av mässan. Där kommer företag och organisationer som arbetar med kompetensförsörjning att samlas.

Handelskammaren med gäster!

Både i vår monter och på scenen kommer vi gästas av flera inspirerande aktörer inom kompetensförsörjning. Mer information om vårt program hittar du i vår kalender!

Vår medverkan

Anna Zedig arbetar som projektledare på Handelskammaren och har varit drivande i vår medverkan på mässorna. I filmen nedan berättar Anna mer om vad du kan förvänta dig av oss där.

Kom gärna och besök oss på mässan så pratar vi mer om kompetensförsörjning! Du hittar oss i Kompetens Arena i monter MG00:11. Här kan du läsa mer om mässan och registrera din biljett. Vi ses där!

 

Kajsa Norén

Praktik inom kommunikation

kajsa.noren@handelskammarenjonkoping.se

Fler inlägg

Näringspolitik

“Vi behöver göra saker NU!“

Ett stabilt samband finns mellan tillväxt och större arbetsmarknadsregioner, och vi behöver göra hela vår region till en större arbetsmar...

Läs mer
Nyheter

Välkommen Kajsa, vår nya praktikant!

Förra veckan påbörjade Kajsa Norén sin praktikperiod hos oss på Handelskammaren.

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari