Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Skottlossning, Dreamhack & Greta Thunberg

Skottlossning, Dreamhack & Greta Thunberg

Ingen dag är den andra lik på Handelskammaren och det är just det som gör jobbet väldigt lärorikt, men framför allt så gör det jobbet otroligt roligt!

Jag har nu varit på plats på Handelskammaren sedan februari tidigare i år och tiden har bara sprungit iväg! Sedan dess vet jag inte hur många intressanta människor och företag jag träffat – ni alla inspirerar mig dagligen i mitt arbete och ger mig nya idéer.

I våras fick vi på Handelskammaren möjlighet att starta podd tillsammans med Länsförsäkringar Jönköping – Snacka om Företagsamhet. En podd där framgångsrika företagare från länet intervjuas och där snacket går från vinnande strategier, hur du gör för att sticka ut och ta plats till personliga resor. Allt mellan himmel och jord helt enkelt, men som ändå kretsar kring företagsamhet.

“Lyckans ost” för oss på Handelskammaren att vi kör en till säsong. Och du – vi har redan spelat in de nya avsnitten…

Peter Hellgren, VD på Consid & Camilla Danielsson, VD på Qnister.

Vi kommer i denna säsong gästas av experter och ”nördar” på flertalet olika teman. Allt från hållbarhet, till digitalisering, till restaurangvärlden. Vissa kanske skulle påpeka att det låter spretigt? Men där svarar jag nej. Vi som handelskammare ska representera hela näringslivet – oavsett sektor, bransch, storlek eller omsättning.

I kommande avsnitt snackar vi om studenters betydelse för regionen, Greta Thunberg, Dreamhack som kompetenskälla, lokalt företagande, skottlossning och mycket mer. Stay tuned!

Självklart hittar du Snacka om Företagsamhet där poddar finns.

Ps, är du nyfiken på vad det har snackats om i tidigare avsnitt? Lyssna HÄR!

Nana Björnberg

Affärsutvecklare/projektledare

nana.bjornberg@handelskammarenjonkoping.se

070–512 31 14

Fler inlägg

Nyheter

Brexit skjuts fram

EU har beslutat att ge Storbritannien ytterligare sex månaders tidsfrist för ett ordnat utträde. Det nya slutdatumet för Storbritannien a...

Läs mer
Nyheter

Mackapär, dumskärm & digital disciplin

Vår kära, eller ska vi säga hatade, “mackapär” – som ALLTID är med; vart vi än går, till och med när vi går på toa eller borstar tänderna...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari