fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Säg hej till Nadija Sabic som gör sin praktik på Handelskammaren
6 november, 2023

Säg hej till Nadija Sabic som gör sin praktik på Handelskammaren

Sedan en vecka tillbaka har vi den stora äran att få ha Nadija Sabic som praktikant hos oss. Nadija läser just nu sitt sista år på kandidatprogrammet International Economics på Jönköping University.

Under 10 veckor framåt kommer hon att få sätta sig in organisationen och skriva, analysera och sammanställa olika rapporter med hjälp av diverse statistiska verktyg.

Nadija, berätta gärna lite om dig själv!

– Jag är 21 år gammal och är uppvuxen här i Jönköping och studerar just nu mitt sista år på kandidatprogrammet International Economics. Under hela min uppväxt har jag alltid varit en aktiv person, därav tillbringar jag mycket av min fritid på gymmet men även med min familj och vänner.

Bild på Nadija Sabic

Nadija Sabic gör sin praktik på Handelskammaren de kommande 10 veckorna.

Och nu har du praktik hos oss på Handelskammaren, hur kommer det sig?

– Handelskammaren erbjuder en unik inblick i olika aspekter av näringslivet och dess koppling till ekonomin vilket jag själv alltid har varit väldigt intresserad utav och därför var det en självklarhet för mig att söka min praktik just här.

Skulle du kunna beskriva lite mer exakt vad det är du gör hos oss?

– Detta kommer vara en utmärk möjlighet för mig att utveckla mina egna kunskaper och färdigheter men även bidra med mina egna tankar och idéer som kan ha en meningsfull inverkan på arbetet som utförs av Handelskammaren. Jag kommer under dessa 10 veckor att göra en hel del roliga saker, några av dem är att skriva, analysera och sammanställa olika rapporter med hjälp av diverse statistiska verktyg.

Vi är så glada över att ha Nadija hos oss dessa veckor och ser fram emot att få ta del av hennes arbete. Välkommen Nadija!

Nadija Sabic,
Praktikant, Handelskammaren Jönköpings län
nadija.sabic@handelskammarenjonkoping.se

 

 

Fler inlägg

Näringspolitik

KONJUNKTURBAROMETERN JÖNKÖPINGS LÄN VÅREN 2022

Annika Cederfeldt: "Fortfarande mycket hög orderingång men många faktorer som skapar både störningar och osäkerhet".

Läs mer
Energiförsörjning

NY RAPPORT: Företagen fortsatt hårt drabbade av energikrisen

Handelskammaren har tillsammans med Företagarna, Lantbrukarnas Riksförbund och Svenskt Näringsliv gjort en enkätundersökning om energikri...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari