fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Nytt Produktionsnätverk i Jönköpings län
24 maj, 2022

Nytt Produktionsnätverk i Jönköpings län

Ett professionellt nätverk som ger verkliga resultat.

Arbetar du som VD, platschef, fabrikschef eller produktionschef är det här nätverket för dig. Det är ett forum där du utbyter erfarenhet kring olika typer av utmaningar och framgångsfaktorer med andra chefer i produktionsledande befattning från olika branscher. 

Välkommen till Produktionsnätverket – ett nätverk för chefer inom produktion och tillverkning i Jönköpings län som tillsammans genom inspiration och erfarenhetsutbyte strävar efter kompetens- och företagsutveckling.

Produktionsnätverket i Jönköpings län är ett unikt nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätverkets deltagare tillsammans genom erfarenhetsutbyten identifierar verksamhetsutmaningar som de gemensamt utvecklar och diskuterar lösningsalternativ för. Nätverkets syfte är att skapa ett erfarenhets- och kunskapsutbyte mellan dess deltagare.

Nätverket erbjuder dig

För bästa möjliga effekt och resultat består nätverket av cirka 10-12 deltagare. Under våra träffar agerar nätverkets deltagare med energi, kunskap, kreativitet och bollar utmaningar samt ger varandra feedback på planerade aktiviteter. Nätverksgruppen verkar som ett team av erfarna ledare där du kan bolla dina case, utmaningar eller möjligheter för att få en second opinion eller erfarenheter från andra kollegor kring hur de har hanterat saken.

Exempel på ämnen som kommer att diskuteras i nätverket

Naturligtvis sker träffarna under full sekretess och vi säkerställer att inga konkurrensförhållanden uppstår i grupperna. Deltagarna signerar vid start ett sekretessavtal.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som är VD, fabrikschef, platsansvarig eller produktionschef för företag inom tillverkande industri i eller i närheten av Jönköpings län.

Upplägg

En gång om året ses samtliga nätverk som hålls i Handelskammaren Jönköpings läns regi där deltagarna får möjlighet att ta del av spännande föredrag och nätverka med övriga deltagare.

För intresserade har vi en informationsträff den 29 september kl 16- 17 på Handelskammaren, Barnarpsgatan 11, Jönköping. För frågor samt anmälan till infoträff vänligen maila annika.cederfeldt@handelskammarenjonkoping.se

Kostnaden för nätverket är individuell, medlemskap i Handelskammaren ger en reducerad kostnad.

Nätverksledare

Joakim Andersson har 25 års erfarenhet från ledande befattningar inom tillverkande industrier i en internationell miljö och främst hos börsnoterade bolag. Sedan en tid tillbaka är han delägare och managmentkonsult hos Focused Minds där han arbetar med verksamhetsutveckling, change management och projekt som syftar till att öka lönsamheten hos kunden.

 

Joakim Andersson, Focused Minds

Petter Kellgren har jobbat i ledande befattningar inom industri och teknikutveckling i internationella bolag. De senaste sju åren har Petter verkat som managementkonsult i Focused Minds åt bolag i regionen. Att analysera, planera och genomföra verksamhetsförändringar är Petters styrkor.

Petter Kellgren, Focused Minds

 

 

Annika Cederfeldt Jiveby

Näringspolitisk chef

Annika.cederfeldtjiveby@handelskammarenjonkoping.se

070–468 36 36

Fler inlägg

Nyheter

Carl-Johan Jarnehammar, ny nätverksledare för Ekonomichefsnätverket

”Utbytet och kunskaperna i nätverket blir större än summan av deltagarna”. Så beskriver Carl-Johan fördelen med att ha ett nätverk som Ek...

Läs mer
Näringspolitik

Industrin riskerar massvarsel

ÖPPET BREV TILL SVERIGES REGERING OCH RIKSDAG | Industrin riskerar massvarsel, hur ser strategin från riksdag och regering ut?

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari