fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » NYHET: Rabatterat medlemskap för nystartade företag
30 januari, 2020

NYHET: Rabatterat medlemskap för nystartade företag

Som nystartat företag kan det vara ont om resurser; oavsett om det gäller personal, tid eller pengar. Dessutom är man ofta i stort behov av att nätverka och skaffa sig nya potentiella affärsmöjligheter, och det vill vi vara med och stötta!

Handelskammaren Jönköpings län är en medlemsägd organisation som är till för alla företag i just Jönköpings län, oavsett privat eller offentlig sektor, bransch, omsättning eller storlek. Tillsammans främjar vi regionens näringsliv. Det gör vi bland annat genom att driva frågor som efterfrågas av våra medlemmar och som gynnar regionen, bidrar med kompetensutveckling – men också genom att anordna mötes- och nätverksplatser som skapar affärsnytta för våra medlemmar.

Som handelskammare är vårt främsta mål, i allt vi gör, att kunna erbjuda möjligheter som bidrar till att öppna dörrar till nya mötesplatser i näringslivet i Jönköpings län, som också kan ”boozta” affärsnyttan för alla medlemmar.

Vi på Handelskammaren erbjuder därför rabatterade medlemskap för nystartade företag i Jönköpings län. Genom att bli medlem hos oss blir du en del av vårt affärsnätverk och får möjlighet att knyta nya kontakter med alla branscher som finns representerade i vår regions näringsliv. Dessutom har vi nära samarbete med övriga 10 handelskamrar i Sverige, och även ett nätverk med världens alla 12 000 handelskamrar.

För vem?
Nystartade företag som gjort max två hela verksamhetsår; aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma – det spelar ingen roll.

Pris: 1000 kr/år i max två år.
Beloppet (800 kr) är en avdragsgill serviceavgift till Handelskammarens Service AB. Utöver serviceavgiften är 200 kr medlemsavgift till föreningen Handelskammaren Jönköpings län, ej avdragsgill.

För frågor & anmälan
info@handelskammarenjonkoping.se eller vår vd Helena Zar Vallin, 076–949 42 25.

 

Vi skapar möjligheter och öppnar dina dörrar!

Helena Zar Vallin

Verkställande direktör

helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

076–949 42 25

Fler inlägg

Nyheter

Företagen i länet är påverkade av coronaviruset

Enkäten visar att det finns en fortsatt generell oro och att flera företag ser situationen i nuläget som allvarlig. Men de svarande anger...

Läs mer
Näringspolitik

Jonas Ekeroth: Det är dags för verkstad!

Det privata och det offentliga lever i en symbios med varandra. Kanske ett självklart konstaterande, men ändå väljer jag att lyfta fram o...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari