fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Nya namn i Handelskammarens styrelse och fullmäktige
19 maj, 2020

Nya namn i Handelskammarens styrelse och fullmäktige

Vid Handelskammarens årsmöte onsdagen den 13 maj 2020 valdes nio nya personer in till dels styrelsen, dels till fullmäktige. Dessutom tackade vi av avgående styrelseledamöter och representanter från fullmäktige.

Med anledning av rådande omständigheter fick Handelskammarens årsmöte för 2020 genomföras digitalt, där styrelseledamot Maria Wadskog Emme och styrelseordförande Sten Norinder avtackades.

Det har varit tre händelserika år. Ibland jobbigt men för det mesta väldigt roligt och inspirerande. Handelskammaren har vitaliserats och är nu på rätt väg för att verkligen kunna företräda och främja näringslivet i länet genom flera duktiga medarbetare med Helena i spetsen, säger Sten Norinder.

Fredrik Jutnäs, vd på ELL-EFF Fastigheter, valdes till ny ordförande i Handelskammarens styrelse.

Att främja och företräda näringslivet är en viktig och stimulerande uppgift. Jag brinner verkligen för det och ser fram emot att jobba tillsammans med alla som vill vårt läns företag väl, säger Fredrik Jutnäs, ny ordförande i Handelskammaren Jönköpings läns styrelse.

Även Morgan Ryman, Haidi Lindkvist och Linda Fransson tackades av för deras jobb i fullmäktige, samt Gunnar Hjertqvist, Pontus Erliden och Fredrik Jutnäs för deras jobb i valberedningen.

Under årsmötet valdes följande personer in som nya ledamöter till Handelskammarens styrelse, som också sitter med som representanter i fullmäktige:

HÄR kan du se hela styrelsen.

Följande personer valdes in som nya representanter till Handelskammarens fullmäktige:

HÄR kan du se alla representanter i fullmäktige.

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Näringspolitik

Rundabordssamtal | Stambanan med Moderaterna

Som en fortsättning i arbetet att driva frågan gällande den nya stambanan framåt träffade Handelskammaren de moderata riksdagspolitikerna...

Läs mer
Nyheter

Letar du eller ditt företag efter kontorslokal?

Vid årsskiftet blir ett utav våra kontor ledigt i våra lokaler på Barnarpsgatan 11 mitt i centrala Jönköping. Ytorna kan hyras ut både mö...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari