fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Nya namn i Handelskammarens styrelse och fullmäktige
19 maj, 2020

Nya namn i Handelskammarens styrelse och fullmäktige

Vid Handelskammarens årsmöte onsdagen den 13 maj 2020 valdes nio nya personer in till dels styrelsen, dels till fullmäktige. Dessutom tackade vi av avgående styrelseledamöter och representanter från fullmäktige.

Med anledning av rådande omständigheter fick Handelskammarens årsmöte för 2020 genomföras digitalt, där styrelseledamot Maria Wadskog Emme och styrelseordförande Sten Norinder avtackades.

Det har varit tre händelserika år. Ibland jobbigt men för det mesta väldigt roligt och inspirerande. Handelskammaren har vitaliserats och är nu på rätt väg för att verkligen kunna företräda och främja näringslivet i länet genom flera duktiga medarbetare med Helena i spetsen, säger Sten Norinder.

Fredrik Jutnäs, vd på ELL-EFF Fastigheter, valdes till ny ordförande i Handelskammarens styrelse.

Att främja och företräda näringslivet är en viktig och stimulerande uppgift. Jag brinner verkligen för det och ser fram emot att jobba tillsammans med alla som vill vårt läns företag väl, säger Fredrik Jutnäs, ny ordförande i Handelskammaren Jönköpings läns styrelse.

Även Morgan Ryman, Haidi Lindkvist och Linda Fransson tackades av för deras jobb i fullmäktige, samt Gunnar Hjertqvist, Pontus Erliden och Fredrik Jutnäs för deras jobb i valberedningen.

Under årsmötet valdes följande personer in som nya ledamöter till Handelskammarens styrelse, som också sitter med som representanter i fullmäktige:

HÄR kan du se hela styrelsen.

Följande personer valdes in som nya representanter till Handelskammarens fullmäktige:

HÄR kan du se alla representanter i fullmäktige.

Nana Björnberg

Kommunikatör & projektledare

nana.bjornberg@handelskammarenjonkoping.se

070–733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

Direktrapport från VD:n

Varje månad kommer Helena framåt att berätta lite om det som pågår på Handelskammaren; på våra interna styrelsemöten, i fullmäktige och ö...

Läs mer
Nyheter

Nu öppnar nomineringen till Årets unga ledande kvinna 2020

För sjätte året i rad ska ”Årets unga ledande kvinna” i Jönköpings län utses. Under oktober kan allmänheten nominera ledare till utmärkel...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari