fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Nya namn i Handelskammarens styrelse och fullmäktige
19 maj, 2020

Nya namn i Handelskammarens styrelse och fullmäktige

Vid Handelskammarens årsmöte onsdagen den 13 maj 2020 valdes nio nya personer in till dels styrelsen, dels till fullmäktige. Dessutom tackade vi av avgående styrelseledamöter och representanter från fullmäktige.

Med anledning av rådande omständigheter fick Handelskammarens årsmöte för 2020 genomföras digitalt, där styrelseledamot Maria Wadskog Emme och styrelseordförande Sten Norinder avtackades.

Det har varit tre händelserika år. Ibland jobbigt men för det mesta väldigt roligt och inspirerande. Handelskammaren har vitaliserats och är nu på rätt väg för att verkligen kunna företräda och främja näringslivet i länet genom flera duktiga medarbetare med Helena i spetsen, säger Sten Norinder.

Fredrik Jutnäs, vd på ELL-EFF Fastigheter, valdes till ny ordförande i Handelskammarens styrelse.

Att främja och företräda näringslivet är en viktig och stimulerande uppgift. Jag brinner verkligen för det och ser fram emot att jobba tillsammans med alla som vill vårt läns företag väl, säger Fredrik Jutnäs, ny ordförande i Handelskammaren Jönköpings läns styrelse.

Även Morgan Ryman, Haidi Lindkvist och Linda Fransson tackades av för deras jobb i fullmäktige, samt Gunnar Hjertqvist, Pontus Erliden och Fredrik Jutnäs för deras jobb i valberedningen.

Under årsmötet valdes följande personer in som nya ledamöter till Handelskammarens styrelse, som också sitter med som representanter i fullmäktige:

HÄR kan du se hela styrelsen.

Följande personer valdes in som nya representanter till Handelskammarens fullmäktige:

HÄR kan du se alla representanter i fullmäktige.

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

Möt Anna Zedig, ny projektledare på Handelskammaren!

Vi är mycket glada över att kunna presentera Anna, vår nya projektledare på Handelskammaren! Annas erfarenheter inom både utbildning och ...

Läs mer
Nyheter

De fick stipendium från Handelskammaren

Under en sluten ceremoni i centrala Jönköping tilldelades fem studenter från Jönköping University stipendium för framstående studieresult...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari