fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Möt Josip Blazevic, ny medarbetare på Handelskammaren
14 april, 2020

Josip Blazevic, nyfiken och lösningsorienterad jordenruntresenär

Vi på Handelskammaren är stolta och glada över att kunna presentera vår nya medarbetare, Josip Blazevic! Josip, som är uppvuxen i Vaggeryd har alltid haft ett intresse för allt som sker runt om i länet och beskriver sig själv som nyfiken och lösningsorienterad. När han inte är på resande fot någonstans i världen ser han gärna på fotboll. Dags att lära känna Josip!

Josip, hur skulle du beskriva dig själv? Vem är du?

Jag är en person som gillar att driva saker framåt, jag tror på lösningar och att ha en pragmatisk approach. Jag är till största del uppvuxen i Vaggeryd och har en akademisk bakgrund i företagsekonomi från Jönköping University. För mig var det ett självklart val att studera i Jönköping på grund av den internationella prägeln som genomsyrar Jönköping University. Jag trivs väldigt bra i Jönköping och älskar företagsandan som finns i länet. Jag kommer senast från logistik- och konsultbranschen där jag varit marknadsansvarig.

De som känner mig vet om att jag har ett stort intresse för att resa. Jag älskar att få uppleva nya platser och kulturer. Jag är även oerhört sportintresserad och tycker att det är riktigt kul att se fotboll live med mina vänner.

Josip Blazevic.

Vad var det som gjorde att du fick upp intresset för Handelskammaren?

Jag är väldigt nyfiken av mig, det i kombination med att jag har ett stort intresse för allt som sker runt om i länet fick mig att söka mig till Handelskammaren. Eftersom jag är uppvuxen här är jag väldigt mån om att det ska gå bra för vårt län. Jag tycker om att se att det går bra för andra och att kunna hjälpa till, därför ville jag hitta en väg in där jag kunde bistå oberoende för näringslivet i regionen. Det hoppas jag kunna ta med mig till Handelskammaren.

Sedan var det väldigt inspirerande att få träffa mina nya kollegor på Handelskammaren, de har en väldigt positiv anda. Jag ser fram emot att kunna vara med och påverka, och samtidigt växa tillsammans med Handelskammaren.

Din roll på Handelskammaren, hur kommer den att se ut?

Jag kommer att ha en väldigt bred roll. Jag kommer att arbeta främst med projektledning och kundrelationer. Se till att vi tar hand om redan befintliga medlemmar, men även att värva nya medlemmar till Handelskammaren och till nätverken. Jag kommer även att ha en roll i Handelskammarens digitala tillväxt tillsammans med Nana Björnberg.

Vi på Handelskammaren är väldigt glada över att ha med Josip i vårt gäng, välkommen Josip!

Vill du komma i kontakt med Josip?
073-754 81 64
josip.blazevic@handelskammarenjonkoping.se


Clara Ericsson, praktikant Handelskammaren Jönköpings län
clara.eriksson@handelskammarenjonkoping.se

Fler inlägg

Nyheter

Handelskammarens nya produktionsnätverk engagerar två mycket erfarna nätverksledare!

Handelskammarens satsning på ett Produktionsnätverk engagerar två mycket erfarna personer med lång och bred erfarenhet från producerande ...

Läs mer
Näringspolitik

Handelskammaren beviljas medel för en förstudie kring yrkestrainee

PRESSMEDDELANDE | Handelskammaren har från Tillväxtverket och Region Jönköpings län beviljats medel för en förstudie kring yrkestrainee. ...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari