fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Letar du eller ditt företag efter kontorslokal?
22 september, 2023

Letar du eller ditt företag efter kontorslokal?

Vid årsskiftet blir ett av våra kontorsrum ledigt i våra lokaler på Barnarpsgatan 11 mitt i centrala Jönköping. Ytan kan hyras ut både möblerad och omöblerad. Med våra flexibla kontorslösningar är det enkelt att hitta det perfekta utrymmet.

Välkommen till en central mötesplats för näringslivet i Jönköpings län. Handelskammarens lokaler bjuder in till en inspirerande och utvecklande miljö i nyrenoverade lokaler med moderna faciliteter. Hos oss har du möjlighet att hyra kontor mitt i centrala Jönköping, med gångavstånd till tåg- och bussförbindelser, matbutik, gym samt restauranger. Här kan du läsa mer om våra lokaler.

Rummen går att hyra möblerade och omöblerade. Här finns höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska stolar för optimal arbetsmiljö.

Lounge/eventyta med utrustat kök. Värm din matlåda eller unna dig en lunch i någon av restaurangerna precis intill kontoret.

Ett av våra kontorsrum finns att hyra på 20 kvm. I anslutning till kontorsrummet finns även en work-space yta tillgänglig för medarbetare som inte alltid är på kontoret, med plats för upp till 4 personer på en yta av 20 kvm.

Vid årsskiftet blir ett utav våra kontor ledigt. Perfekt för det lite mindre kontoret och kan hyras ut både möblerat och omöblerat. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter era behov.

Enkelt hyresupplägg där allt ingår

Välkommen att kontakta oss för mer information eller om du vill svänga förbi för en visning.

Victor Wakerius

Marknads- och försäljningsansvarig

victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

073-819 74 78

Fler inlägg

Nyheter

Era Gerguri och Ulrika Strömberg: ”Det finns utrymme att utmana varandra”

Era Gerguri, kontorsområdeschef på Statens servicecenter, är en av mentorerna i Omvänt mentorskap –Hennes adept är Ulrika Strömberg, Head...

Läs mer
Nyheter

Nytt Produktionsnätverk i Jönköpings län

Ett professionellt nätverk som ger verkliga resultat. Arbetar du som VD, platschef, fabrikschef eller produktionschef är det här nätve...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari