fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » ”Kompetens är A och O när man ska bedriva en verksamhet inom tjänstesektorn som vi gör”
18 juni, 2023

”Kompetens är A och O när man ska bedriva en verksamhet inom tjänstesektorn som vi gör”

Som medlem är du med och stärker Jönköpings läns näringsliv! Maria Möller, Ägare på Sikta Ekonomi, berättar varför hon är ledamot i Handelskammarens fullmäktige och varför Sikta Ekonomi är medlemmar i Handelskammaren.  

Varför är du medlem i Handelskammaren?  

Jag är med i Handelskammarens fullmäktige eftersom jag värnar om det lokala företagandet i Jönköpings län. De lokala företagen har en extremt viktig roll för länet, dess medborgare, dess utveckling och tillväxt. Som medlemmar i Handelskammaren kan vi vara med och påverka de frågor som Handelskammaren jobbar med. Sikta Ekonomi är nya medlemmar sedan i vintras men kan redan nu se de möjligheter och fördelar som medlemskapet kommer leda till. 

Maria Möller, ägare och konsult på Sikta Ekonomi AB är ledamot i Handelskammarens fullmäktige.

Vilka frågor som Handelskammaren driver är viktigast för dig? 

Mina hjärtefrågor ligger inom kompetensförsörjningen där jag tycker det finns stora behov inom branschen just nu. Kompetens är A och O när man ska bedriva en verksamhet inom tjänstesektorn som vi gör. Det är så viktigt att länet hela tiden utbildar människor i de områden som det råder brist på. Ett initiativ som Handelskammaren driver för att öka kompetensen och lönsamheten i länet är 100-listan. Jag är med på 100-listan för att bidra med min erfarenhet och kompetens för att driva bolag framåt. Jag värnar också om småföretagarna som har ständiga utmaningar att parera hastigt påkomna kostnadsökningar och samtidigt måste leverera en hög kvalitet inom sina områden.

Vi vill bli fler för att kunna påverka ännu mer!

Som medlem har du möjlighet att påverka företagsklimatet i länet nu och i framtiden! Handelskammaren Jönköpings län deltar aktivt i det regionala utvecklingsarbetet och opinionsbildning kring näringspolitiska frågor. Vi vill bli fler för att kunna påverka ännu mer. Gör som Maria och över 350 företag i Jönköpings län – Bli medlem i Handelskammaren. 

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Näringspolitik

Järnvägsministerns besked till länets näringsliv: Beslut om ny stambana är möjligt inom två år

”Ny stambana behövs, se till att få spaden i jorden så snart som möjligt”. Så löd budskapet från länets näringsliv som träffade infrastr...

Läs mer
Nyheter

Här är ledarförebilderna som tar plats på listan för Årets unga ledande kvinna 2023

För nionde året i rad utses Årets unga ledande kvinna. Av 172 nominerade har 20 nya ledarförebilder tagit plats på listan. Årets lista av...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari