fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Är du vår nya kommunikatör och eventkoordinator?
24 mars, 2022

Är du vår nya kommunikatör och eventkoordinator?

Ansökan har stängt!

Vill du vara en del av en organisation där du har möjlighet att bidra och påverka, på riktigt? Där kommunikationen spelar en avgörande roll, och där du har fria tyglar att anpassa rollen utefter din kompetens och kreativitet? Sök rollen som kommunikatör och eventkoordinator på Handelskammaren!

Vår medarbetare ska vidare på nya äventyr så därför söker vi dig som är redo att driva och utveckla Handelskammarens kommunikation och eventverksamhet vidare.

Om rollen

Som kommunikatör på Handelskammaren arbetar du i en självständig roll som framför allt består av operativt arbete, men även strategiska inslag. Din vardag består av en bred roll där du ser till att Handelskammarens kommunikation får en röd tråd och att dess varumärke stärks.

Rent konkret innebär det att du:

Är det här du?

Som person är du självgående, driven och ser till att få saker att hända. Du trivs i en varierad roll där du har en förmåga att ta egna initiativ och driva ditt eget arbete framåt. Samtidigt som du är strukturerad och noggrann, så är det också en självklarhet för dig att vara kreativ och produktiv.

Du har en högskoleutbildning inom media och kommunikationsvetenskap, eller motsvarande. Erfarenhet av liknande roller/arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och dina drivkrafter.

Om Handelskammaren

Vi är en oberoende organisation där vi tillsammans med våra medlemmar arbetar aktivt för att stärka Jönköpings läns företag och ge näringslivet en stark röst. Vi vill att regionen ska vara attraktiv för människor att både bo och arbeta i.

Har du några frågor så hör du bara av dig!

Henrik Dahlström

Verkställande direktör

henrik.dahlstrom@handelskammarenjonkoping.se

076-118 33 97

Fler inlägg

Nyheter

Säg hej till vår praktikant Emma!

"På Handelskammaren undersöker jag internationella studenters möjligheter att etablera sig på den regionala arbetsmarknaden efter examen ...

Läs mer
Näringspolitik

Kompetensförsörjningen – en dubbelbottnad problematik

Kompetensförsörjning har en oerhört betydande inverkan för länets utveckling och tillväxt. Svårigheter att attrahera, behålla och utveckl...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari