fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Karin Sandén Ahlqvist, ny styrelseledamot i Handelskammarens styrelse
13 juni, 2024

Karin Sandén Ahlqvist, ny styrelseledamot i Handelskammarens styrelse

Vi är mycket glada över att presentera Karin Sandén Ahlqvist som ny styrelseledamot i Handelskammarens styrelse. Karin, som är VD på Axelent, blev under Handelskammarens vårmöte invald som ny medlem i styrelsen. ”Jag vill vara med och öka Jönköpings läns attraktionskraft”, säger Karin.

Handelskammaren Jönköpings län är en medlemsägd organisation som ägs och drivs av våra medlemmar. Handelskammarens styrelse spelar en viktig roll i vår organisation och för hela näringslivet i regionen – Tillsammans arbetar vi för att skapa en mer attraktiv region att bo och arbeta i.

Karin Sandén Ahlqvist, VD, Axelent, är ny styrelseledamot i Handelskammaren Jönköpings läns styrelse. Bild: Axelent.

Karin arbetar till vardags som VD för Axelent och har gedigen erfarenhet av arbete i olika ledande positioner.
”Jag har min bakgrund inom marknad, senast var jag marknadschef för Bufab koncernen i åtta år. De senaste två åren har jag arbetat som VD för Axelent, som har sitt huvudkontor i Hillerstorp med ett tiotal dotterbolag runt om i världen.” berättar hon.

”Vårt syfte är att främja näringslivet”

Karins vision som medlem i styrelsen är att bidra till en positiv affärsmiljö och hållbar ekonomisk tillväxt i Jönköpings län.
”Jag vill vara med och öka Jönköpings läns attraktionskraft – för entreprenörskap och företagande, för oss som bor här och för kommande generationer.” beskriver Karin.

Hon berättar att Handelskammaren spelar en viktig roll för länets näringsliv genom att vara en representant för olika intressen. Som en del av styrelsen är Karin nu med och påverkar Handelskammarens framtida arbete för en mer attraktiv region.
”Vårt syfte är att främja näringslivet genom att bidra till en bra miljö för länets företag att utvecklas och växa i!” säger Karin.

Vi är så glada att Karin vill engagera sig i vårt arbete som medlem i vår styrelse! Varmt välkommen!

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

Uppstart för produktionsnätverket

Handelskammaren har en lång erfarenhet av att erbjuda professionella nätverk och det senast tillskottet vänder sig till ledande personer ...

Läs mer
Nyheter

Lina Dahlström, välkommen till Handelskammaren!

Låt oss presentera ännu en ny medarbetare på Handelskammaren, Lina Dahlström. Hon ser till att engagera sig i ALLT hon gör, oavsett vad. ...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari