fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » ”Kan vi vara med och bidra till länets utveckling vill vi gärna göra det!”
10 maj, 2023

”Kan vi vara med och bidra till länets utveckling vill vi gärna göra det!”

Som medlem är du med och stärker Jönköpings läns näringsliv! Lisa Florby, VD för VEM Chefsrekrytering & Interim, berättar varför hon är ledamot i Handelskammarens fullmäktige och varför VEM är medlemmar i Handelskammaren.

Fullmäktige är Handelskammarens beslutande organ som består av våra medlemmar. Som invald i fullmäktige kan man vara med och påverka verksamheten genom att engagera sig, nätverka och utbyta kunskap och idéer med andra personer från näringslivet i regionen.

Varför är du med i Handelskammarens fullmäktige?

– Jag är med i Handelskammarens fullmäktige då jag anser att Handelskammaren har ett väldigt viktigt uppdrag. Jönköpings län växer ständigt där näringslivet har en nyckelroll för länets attraktivitet. Som medlemmar i Handelskammaren kan vi bidra och påverka länets näringsliv till en fortsatt positiv utveckling. Kan vi vara med och bidra till länets utveckling vill vi gärna göra det! VEM är relativt nya medlemmar men redan nu upplever vi att medlemskapet lett till fler och bredare kontaktytor för oss.

Lisa Florby, VD för VEM Chefsrekrytering & Interim.

Vilka frågor som Handelskammaren driver är viktigast för dig?

– Kompetensförsörjning är den fråga som naturligt ligger mig närmast till hands. Vi vet att kompetensfrågan är en enormt stor utmaning för många av länets företag. Bristen på rätt kompetens är påtaglig och det är något som bromsar företagens tillväxt, så här vill vi bidra och engagera oss på alla sätt vi kan. Rätt kompetens idag och framåt är ett måste för att Jönköping ska vara ett attraktivt län.

 


 

Vi vill bli fler för att kunna påverka ännu mer

Som medlem har du möjlighet att påverka företagsklimatet nu och i framtiden för länet! Handelskammaren Jönköpings län deltar aktivt i det regionala utvecklingsarbetet och opinionsbildning kring näringslivspolitiska frågor. Vi vill bli fler för att kunna påverka ännu mer. Gör som Lisa och över 300 företag i Jönköpings län – Bli medlem i Handelskammaren.

 


 

Julia Lundqvist
Praktikant Handelskammaren Jönköpings län
julia.lundqvist@handelskammarenjonkoping.se

Fler inlägg

Energiförsörjning

Ny rapport: En betydande andel av företagen i regionen har genomfört energibesparande åtgärder

Handelskammaren Jönköpings län rapporterar att en betydande andel av företagen i regionen har genomfört energibesparande åtgärder och att...

Läs mer
Nyheter

Brexit

Brexit Det råder ingen tvekan om att Brexit kommer att innebära ökade administrativa kostnader för både exportörer och importörer på båd...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari