fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Jönköpings läns Hälsoutmaning
23 februari, 2021

Var med i årets stora hälsoutmaning!

Friskare företag = lönsammare företag! Ta chansen att utmana dig själv, dina kollegor och alla företag i en rolig, lärorik och social hälsoutmaning. Jönköpings läns Hälsoutmaning 5 april – 14 juni.

Under 10 veckor inspireras vi tillsammans till bättre hälsa, vardagsmotion och träning, med fokus på att ha riktigt kul och nätverksskapande tillsammans. Alla medverkande experter har en legitimitet på högsta nationella nivå.

1:a pris

Fysiskt möte, föreläsning och träning med idrottslegenden & träningsexperten Mattias Sunneborn! (Värde 40 000 kr)

Viktiga datum att hålla koll på:

Socialt, lärorikt, kul och inspirerande

Med hjälp av Challengize plattform registrerar du enkelt din aktivitet och samlar på så sätt dina individuella Challenge Points, vilket gör att du deltar helt efter egna förutsättningar. Challengize finns både som app- och webbaserad plattform. Alla aktiviteter räknas och alla poäng baseras på vem just du är och vad du gjort. Det spelar därför ingen roll om du är helt ”otränad” eller om du är ”vältränad”. Webbaserade expertföreläsningar och webbinars bidrar till kunskap & inspiration och du kan även peppa, motivera och inspirera dina vänner i appen. Vi kan lova att träning, rörelse och strävan till bättre hälsa aldrig varit mer spännande!

Vi nätverkar, skapar gemenskap och stöttar varandra

För att skapa gemenskap, stödja och peppa varandra anmäler ni ett eller flera team/lag per företag. Efter att ni skickat in er anmälan får ni ett välkomstmail som innehåller inloggningsuppgifter samt all information ni kan tänkas behöva.

Här kan du läsa mer om utmaningen!

Om anmälan

Anmäl senast 22 mars. 595 kr/person. Kostnaden är avdragsgill och 50 kr går oavkortat till Ung Cancer. Anmäl dig här!

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

Hon är Handelskammarens nya ordförande

PRESSMEDDELANDE: Under gårdagens årsmöte utsågs Cecilia Nilsson till ny ordförande för Handelskammaren Jönköpings län.

Läs mer
Näringspolitik

Lärlingsutbildning är vägen till rätt kompetens i länet

För att Jönköpings län ska förknippas med god utveckling och tillväxt krävs rätt kompetens - något som är en stor utmaning för många av l...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari