fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Hon är Handelskammarens nya ordförande
12 mars, 2021

Hon är Handelskammarens nya ordförande

PRESSMEDDELANDE

Cecilia Nilsson tillträder som ny styrelseordförande för Handelskammaren Jönköpings län.
– Att skapa förutsättningar för att hela Jönköpings läns näringsliv och dess attraktivitet ska utvecklas och växa ser jag mycket fram emot, säger Cecilia Nilsson.

Under gårdagens årsmöte utsågs Cecilia Nilsson till ny styrelseordförande för Handelskammaren Jönköpings län. Med erfarenhet från både strategisk och operativt arbete från näringslivsutveckling i kommunalt näringslivsbolag samt 20 år i bankvärlden och en förmåga att snabbt sätta sig in i ett företags verksamhet och dess utmaningar kommer Cecilia Nilsson bidra till att stärka Handelskammarens arbete ytterligare.

– Det ska verkligen bli roligt att få arbeta med Cecilia som kommer in med erfarenhet men ändå fräscha ögon, för att kunna ta nästa kliv med Handelskammaren i hela länet, säger Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren.

Cecilia Nilsson, ny styrelseordförande i Handelskammaren Jönköpings län.

Näringslivsfrågor, samhällsutveckling, digitaliseringens frammarsch, innovation och hållbarhet är frågor som Cecilia Nilsson intresserar sig mycket för.

– Jag är oerhört glad och hedrad över att få frågan och nu bli invald som ordförande i Handelskammaren Jönköpings län. Jag brinner för utveckling i stort som smått och drivs av att inspirera människor och verksamheter att vilja utvecklas. Att få vara med och skapa förutsättningar för att hela Jönköpings läns näringsliv och dess attraktivitet ska utvecklas och växa ser jag mycket fram emot, säger Cecilia Nilsson.

Handelskammaren har ett stort uppdrag i att skapa förutsättningar för regional attraktivitet, företagande och positiv samhällsutveckling där möjliggörande för en bra kompetensförsörjning och en välutvecklad infrastruktur är nyckelfrågor.

– Det viktigaste för oss på Handelskammaren är att vara lyhörda och utveckla vårt arbete så att vi gör bästa möjliga nytta för våra medlemmar. Vi måste vara relevanta för våra medlemmar, både i dag och imorgon, avslutar Cecilia Nilsson.

Om Handelskammaren Jönköpings län

Handelskammaren Jönköpings län är en oberoende organisation som tillsammans med sina medlemmar arbetar aktivt för att Jönköpings läns näringsliv ska bli starkare och för att regionen ska bli attraktiv för människor att bo och arbeta i.

Kontakt & frågor

Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren Jönköpings län
Tfn 076-9494225
helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

20210312_Pressmeddelande Handelskammaren_Hon är Handelskammarens nya ordförande

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

De fick stipendium från Handelskammaren

Under en sluten ceremoni i centrala Jönköping tilldelades fem studenter från Jönköping University stipendium för framstående studieresult...

Läs mer
Nyheter

De är 2020 års ledarförebilder

Årets lista visar på en stor bredd och innehåller personer från såväl organisationer som offentlig och privat verksamhet. Vi hittar bland...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari