fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Helena Zar Vallin: ”Att vara näringslivets röst är en ära”
21 december, 2021

Helena Zar Vallin: ”Att vara näringslivets röst är en ära”

Ett år blir aldrig som man tänker sig eller tror och det är väl tur det. Jag som person gillar att köra på, driva och se framåt, så att stanna till ligger inte riktigt för mig. Men reflektion och eftertanke är bra, det ger både perspektiv och nya lärdomar och chans att komma ikapp, både sig själv och andra.

Att jobba på en handelskammare är roligare än jag någonsin kunde ana. Och att vara i den fas vi är i är också både utmanande och oerhört stimulerande. Ju fler företag jag träffar desto mer inser jag vad mycket vi kan göra och att vi verkligen kan göra nytta. Att företräda näringslivet, vara näringslivets röst, är en ära och kräver många och nära kontakter med företagen och olika beslutsfattare, långsiktighet, uthållighet. Och samverkan, samverkan, samverkan. Och så stimulerande och kul det är!

Några saker som jag är särskilt glad över i år är:

Och ännu ett år med pandemin. Jag hade aldrig trott att det skulle vara så här långvarigt, att vi skulle bli så påtagligt påverkade så länge, i så många aspekter, aldrig. Jag önskar verkligen innerligt att pandemin snart är över, även om vi lärt oss anpassa oss till en så här svår situation, också. Med en stolthet och viss trötthet går jag nu i en julledighet och ser fram emot när det nya året börjar, när det ljusnar igen och när nya möjligheter och utmaningar kommer att ta sig an, i näringslivets tjänst!

Jag önskar alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Henrik Dahlström

Verkställande direktör

henrik.dahlstrom@handelskammarenjonkoping.se

076-118 33 97

Fler inlägg

Nyheter

NYHET: Rabatterat medlemskap för nystartade företag

Som nystartat företag kan det vara ont om resurser; oavsett om det gäller personal, tid eller pengar. Dessutom är man ofta i stort behov ...

Läs mer
Nyheter

Hon är Handelskammarens nya ordförande

PRESSMEDDELANDE: Under gårdagens årsmöte utsågs Cecilia Nilsson till ny ordförande för Handelskammaren Jönköpings län.

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari