fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » ”Handelskammaren är en naturlig mötesplats för nätverkande”
1 december, 2022

"Handelskammaren är en naturlig mötesplats för nätverkande"

Som medlem är du med och stärker Jönköpings läns näringsliv. Andrea Regnander, vd och grundare av logistikföretaget Plar berättar vad medlemskapet i Handelskammaren inneburit för dem.

Andrea, kan du berätta varför ni är medlemmar i Handelskammaren.

”Vi på Plar ser Handelskammaren som en partner som driver frågor som är viktiga för näringslivet regionalt, där vi också lever och verkar. Jag upplever att Handelskammaren har utvecklats till att bli en naturlig mötesplats för nätverkande, inspiration för mig som företagare och där vi som företag får vara med och önska, tycka till och påverka och samtidigt få stöd och hjälp i frågor som ligger oss varmt om hjärtat.”

Andrea Regnander, Vd & Grundare, Plar.

Vad har medlemskapet i Handelskammaren inneburit för er?

”Vi har fått arbeta tillsammans med Handelskammaren, genom föreläsningar/nätverksträffar, och bidra i vårt favoritämne – logistik, och i synnerhet frakter och fraktupphandlingar. Det har varit positivt för vår verksamhet att vi uppmärksammats regionalt vilket lett till att vi har fått fler kunder i länet där vi varit relativt okända hittills. Det har lett till att vi nästan (eller troligen) kommer dubbla vår omsättning i år och anställt två nya medarbetare. Vi är visserligen fortfarande ett väldigt litet bolag men kunderna verkar uppskatta att vi tycker fraktupphandling är det roligaste som finns i jobbväg och hur öppna och ärliga vi är när vi gör det.”

Vilka frågor som Handelskammaren driver är viktigast för er?

”När man arbetar med logistik är infrastruktur och järnväg en naturlig del. Och att då satsa på infrastruktur som gynnar hållbara transporter – känns helt naturligt och är en viktig fråga för oss. Vi ser även kompetensförsörjning som en viktig fråga – att hitta rätt arbetskraft och att tänka utanför boxen för att göra det. Min bild är att Handelskammaren gör flera intressanta insatser för att hjälpa företagen med både kompetensförsörjning och infrastruktur i länet.”

 


 

Vi vill bli fler för att kunna påverka ännu mer!

Du som medlem har möjlighet att påverka företagsklimatet nu och i framtiden. Handelskammaren Jönköpings län deltar aktivt i det regionala utvecklingsarbetet och opinionsbildning kring näringspolitiska frågor. Vi vill bli fler för att kunna påverka ännu mer. Gör som över 300 företag i Jönköpings län – Bli medlem i Handelskammaren.

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Nyheter

NYHET: Medlemmarnas egna nyheter

Nu kan du som medlem berätta vad som händer på ditt företag här på vår hemsida! Vi är mycket glada över att kunna presentera medlemmarnas...

Läs mer
Nyheter

Malin Gustavsson – mentor i Omvänt mentorskap

Malin Gustavsson: "Jag såg mest fram emot att det skulle bli spännande att testa. Vi har så mycket att prata om och utbyta trots (eller k...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari