fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Erbjudande om affärsjuridiskt stöd för våra medlemmar
28 april, 2020

Erbjudande om affärsjuridiskt stöd för våra medlemmar

Insatt AB är ett av våra medlemsföretag som nu ställer upp lite extra för Handelskammarens medlemmar och erbjuder stöd kring affärsjuridiska frågor.

Dina frågor ställs enklast via chattfunktionen på Insatt.com.

Vad ska vi tänka på inför årsstämman? Hur fungerar force majeure? Vad är viktigt att tänka på ur ett arbetsmiljöperspektiv?

Likt många andra bolag brottas du säkert med en rad juridiska frågor just nu. Många verksamheter saknar en intern juridikavdelning på plats i organisationen att bolla dessa frågor med.

Skärmdump av Insatts chattfunktion på www.insatt.com. 

I samarbete med Insatt AB erbjuds Handelskammarens medlemmar en kostnadsfri chatt där du kan ställa dina Coronarelaterade juridiska frågor till insatta jurister. Via www.insatt.com hittar du en chattfunktion där du kan prata direkt med en jurist. Kräver dina frågor längre samtal erbjuds du även 1 timmas fortsatt rådgivning.

Om Insatt – Din bolagsjurist

Insatt AB erbjuder bolagsjurister till företag och entreprenörer där det kanske inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist på heltid men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma. Med Insatt får du en egen bolagsjurist som lär känna din verksamhet och som du kan bolla alla juridiska frågor med – med tydliga svar på frågor utan att krångla till det.

Bakom din bolagsjurist står ett Insatt team med samma stabila grund men med olika specialistkompetenser. Du kan därför alltid lita på att hos Insatt finns rätt bolagsjurist för just din verksamhet.

Läs mer om Insatt HÄR

Fler inlägg

Nyheter

Handelskammaren och Science Park tar över Årets unga ledande kvinna

När det är dags för den femte omgången av utmärkelsen Årets unga ledande kvinna är det med nya arrangörer i projektet. Science Park och H...

Läs mer
Energiförsörjning

Är effektbrist den enda åtgärden som näringslivet erbjuds?

Under hösten 2022 höll Sverige val. En period som starkt präglades av en omvärld i förändring. Politikernas löften var stora och flera åt...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari