fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Årets unga ledande kvinna är nominerade till ”Årets marknadsförare – Guldstickan”
9 februari, 2023

Årets unga ledande kvinna är nominerade till ”Årets marknadsförare – Guldstickan”

I samband med Jönköpingsgalans galabar på Nybergs bil offentliggjordes de tre finalister som gör upp om utmärkelsen ”Årets bästa marknadsförare” i Jönköpings läns äldsta marknadsföringspris – Guldstickan. Bland finalisterna hittar vi Årets unga ledande kvinna där Handelskammaren, tillsammans med Science park och Region Jönköpings län, är projektägare. Vinnaren presenteras den 25 mars på Jönköpingsgalan.

– Det är fantastiskt roligt att initiativet får ännu mer spridning, men roligast av allt är att vi på detta sätt ytterligare kan lyfta alla 185 förebilder som kommit med på listan sedan starten 2015. För oss som arbetar för att Jönköpings län ska vara en attraktiv företagarregion är inkludering och jämlikhet både ett mål och ett medel. Det är oerhört viktigt för att inte gå miste om kompetens men också för att driva regionen framåt, säger Clara Ericsson som är en av projektledare av Årets unga ledande kvinna.

Marknadsföreningens ambition är att, genom utmärkelsen Guldstickan, uppmärksamma och belöna ett framgångsrikt marknadsföringsarbete i Jönköpings län. Priset har delats ut sedan 1992 till det företag, den organisation, person eller förening i Jönköpings län som under året varit bäst på att marknadsföra sig och där aktiviteten har lett till en iögonfallande marknadsföring och stor framgång för vinnaren.

Linda Pålsson och Maria Göransdotter Marklund från Science Park, Clara Ericsson från Handelskammaren och Lena Larking (saknas på bild) från Regional utveckling (RJL), är projektledare för Årets unga ledande kvinna. Bild: Anna Hållams.

Årets unga ledande kvinna är nominerad med motiveringen: ”Genom att på ett smart sätt ha nyttjat kraften i organisk spridning, via ambassadörer i sociala medier, och för att genom uthålligt bygga PR kring tydlig nyhetsvärdering ur ett lokalt perspektiv, har Årets Unga Ledande Kvinna skapat engagemang och inspirerat målgruppen över hela Jönköpings län.”

Utöver Årets unga ledande kvinna hittar vi Outdoor-företaget Pinewood från Värnamo och HV71 bland de tre finalisterna som utsetts av marknadsföreningens jury. Vi vill rikta ett stort tack till alla fantastiska partners som gör initiativet möjligt, alla kvinnor på listan och alla ni andra som engagerat delar och sprider detta viktiga arbete. Nu håller vi alla tummar att Årets unga ledande kvinna kammar hem vinsten!

Här kan du se alla som är nominerade till Jönköpingsgalan.

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Energiförsörjning

Ny rapport: En betydande andel av företagen i regionen har genomfört energibesparande åtgärder

Handelskammaren Jönköpings län rapporterar att en betydande andel av företagen i regionen har genomfört energibesparande åtgärder och att...

Läs mer
Nyheter

De fick stipendium från Handelskammaren

Under en ceremoni hos Handelskammaren Jönköpings län tilldelades sju studenter från Jönköping University stipendium för framstående studi...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari