fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Är du Handelskammarens nya VD?
8 november, 2022

Är du Handelskammarens nya VD?

Är du en relationsbyggande och målmedveten person? Brinner du för näringslivsfrågor och vill leda Handelskammaren Jönköpings län in i framtiden? Ta då chansen och sök länets roligaste och viktigaste jobb!

Handelskammaren är en betydelsefull länk mellan samhället, det enskilda företaget och näringslivet i stort. Målet är att göra Jönköpings län till en ännu mer attraktiv region att bo och arbeta i. Genom att ge våra medlemmar, företagen, de bästa möjligheterna skapar vi förutsättningar för länets företag att utvecklas i regionen.

Om rollen

Som VD får du chansen att fortsätta arbetet med att leda och ansvara för Handelskammaren i Jönköpings län. Vi är stolta över den förändringsresa som är genomförd de senaste åren. Nu är det dags att ta nästa steg och du kommer ha en central roll i detta arbete.

Du kommer få huvudrollen och uppdraget att forma och förverkliga de strategier och strukturer som behövs för att nå en fortsatt lyckosam förändrings- och framgångsresa. Som VD på Handelskammaren arbetar du och ditt team med att företräda näringslivets behov i regionen genom att vara en aktiv del i samhällsdebatten och driva frågor som näringslivet prioriterar. Gemensamt skapar vi nätverk som inspirerar till goda affärer samt bedriver utbildning och kunskapsöverföring inom näringslivsfrågor både nationellt och internationellt.

Vi har driv, utveckling och tillväxt med oss i allt vi gör – vi vill att du har det också.

För att göra succé i rollen som VD tror vi att du har en akademisk bakgrund och flera års erfarenhet av arbete från näringslivet. Vi ser att du har ett väl upparbetat nätverk lokalt, regionalt och nationellt. Vidare är du är marknadsinriktad, initiativrik, serviceorienterad och kan leda via engagemang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du utgår från vårt kontor i Jönköping, men ditt arbetsfält sträcker sig över hela Jönköpings län.

Vi skapar en ännu mer attraktiv mötesplats för Jönköpings län där nätverkande och inspiration är i fokus. Vill du leda vår resa?

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin 070-302 61 35 eller Gabriel Lund 070-362 50 66. Du söker tjänsten via www.jobb.nyposition.se. Vi önskar din ansökan senast 20 november.

Om Handelskammaren

Vi är en oberoende organisation där vi tillsammans med våra medlemmar arbetar aktivt för att stärka Jönköpings läns företag och ge näringslivet en stark röst. Vi vill att regionen ska vara attraktiv för människor att både bo och arbeta i.

Har du några frågor så hör du bara av dig!

 


 

Helena Zar Vallin,
Vd, Handelskammaren Jönköpings län
076–949 42 25
helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

Cecilia Nilsson,
Ordförande, Handelskammaren Jönköpings län
0703–01 69 33
cecilia@cecilianilssonconsulting.se

Fler inlägg

Näringspolitik

”Skapa förutsättningar för omställning och kompetensutveckling – innan det är för sent”

Handelskammaren Jönköpings län riktar ett öppet brev till våra regionala politiker, nationella riksdagspolitiker samt regeringen.

Läs mer
Näringspolitik

Helena Zar Vallin: ”Inte tal om förbättringar, utan om försämringar”

En slutsats att dra är att Sverige satsar alldeles för lite på infrastruktur och att den satsningen som görs är väldigt snedfördelad – in...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari