fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Annika Cederfeldt kommer tillbaka till Handelskammaren
13 oktober, 2021

Annika Cederfeldt kommer tillbaka till Handelskammaren

PRESSMEDDELANDE

Annika Cederfeldt kommer tillbaka till Handelskammaren Jönköpings län som näringslivspolitisk chef efter en tid som enhetschef på Forsheda Hus.

Med syfte att skapa goda förutsättningar för länets näringsliv, vill Handelskammaren växa, bli en starkare aktör i länet samt stärka näringslivets röst. Då krävs det att Handelskammaren har rätt resurser, där av glädjande nyheter att Annika kommer tillbaka.

”Vi kan härmed fortsätta stärka plattformen för det näringspolitiska arbetet, för att med mer kraft kunna driva arbetet framåt med bland annat kompetensförsörjning och infrastruktur. Handelskammaren vill vara en aktiv och långsiktig partner inom näringslivsfrågor och kan nu dessutom vara en än tydligare brygga mellan näringsliv, politiker samt andra beslutsfattare. Annika har de bästa förutsättningarna att göra detta och det är väldigt glädjande att hon kommer tillbaka”, säger Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren.

”Jag har under min tid på Forsheda Hus arbetat med att strukturera upp och tydliggöra processer. De är nu satta och i samband med att företaget expanderat kraftigt sker nu en omorganisation varför det inte är dramatiskt att jag lämnar min tjänst. När jag fick frågan och möjligheten att komma tillbaka till Handelskammaren i en ny och tyngre roll där det handlar om att driva de näringslivspolitiska frågorna ännu tydligare valde jag att tacka ja”, säger Annika Cederfeldt.

Annika tillträder sin tjänst som näringslivspolitisk chef 1 november 2021.

Om Handelskammaren Jönköpings län
Handelskammaren är en medlemsägd organisation där företag i Jönköpings län är medlemmar. Organisationen har som uppdrag att skapa goda förutsättningar för länets näringsliv.

Vid kontakt & frågor

Helena Zar Vallin
Vd, Handelskammaren Jönköpings län
076–94 94 225
helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

>> PRESSMEDDELANDE_Annika Cederfeldt kommer tillbaka till Handelskammaren

Fler inlägg

Näringspolitik

Gymnasielärlingsprogram – en investering i kompetens och arbetskraft

Idag står tusentals ungdomar inför ett avgörande vägval, där gymnasievalet formar grunden för framtiden i arbetslivet. Att välja rätt gym...

Läs mer
Nyheter

Uppstart för produktionsnätverket

Handelskammaren har en lång erfarenhet av att erbjuda professionella nätverk och det senast tillskottet vänder sig till ledande personer ...

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari