fbpx
Handelskammaren i Jönköping » Nyheter » Annika Cederfeldt går vidare till industriuppdrag – Handelskammaren rekryterar ny nyckelperson
14 april, 2021

Annika Cederfeldt går vidare till industriuppdrag – Handelskammaren rekryterar ny nyckelperson

PRESSMEDDELANDE

Handelskammaren Jönköpings län arbetar aktivt för att regionen ska vara en attraktiv plats för människor att bo och arbeta på. Annika Cederfeldt, som det senaste året haft rollen som ansvarig för näringslivspolitisk utveckling på Handelskammaren, går nu vidare till ett ledande uppdrag hos en snabbt expanderande byggindustri i länet. I och med detta går Handelskammaren nu ut och rekryterar hennes ersättare.

– Min roll på Handelskammaren har varit den mest intressanta och givande man kan tänka sig! Jag ser fram emot att fortsätta vara en del av det sammanhanget som Handelskammaren innebär, men som aktiv medlem. Det är väldigt tydligt att organisationen behövs och gör nytta för näringslivet i Jönköpings län, säger Annika Cederfeldt.

Handelskammarens vd Helena Zar Vallin ser positivt på framtiden:

– Annika har gjort ett fantastiskt jobb hos oss på Handelskammaren. Jag uppskattar henne enormt mycket och hon har byggt upp en mycket bra arena för flera viktiga frågor inom Handelskammaren. Därför känns det tungt att Annika ska gå vidare, men samtidigt är vi otroligt glada för hennes skull och ser positivt på Handelskammarens framtida utveckling.

Att vara ansvarig för näringslivspolitisk utveckling hos Handelskammaren är en betydande nyckelroll för organisationen och rekryteringen är redan påbörjad.

– Rollen handlar till stor del om att proaktivt driva prioriterade näringslivspolitiska frågor, skapa synlighet för Handelskammarens medlemmar (och potentiella nya), driva debatt, omvärldsbevaka men också hålla i kontakter med såväl politiker, myndighetspersoner som företag. Vi söker efter en person som älskar människor och drivs av att skapa relationer. Denna person behöver vara nyfiken, uthållig, handlingskraftig och självklart ha ett professionellt förhållningssätt.

– Sannolikt har vi en ny medarbetare på plats till hösten, avslutar Helena. Handelskammaren ser ljust på framtiden och ser fram emot att bygga starkare relationer med våra medlemmar – och vi behöver bli fler! Fler medlemmar i Handelskammaren innebär att vi får en starkare näringslivsröst i regionen och större möjlighet till påverkan. Jönköpings län är en fantastisk region och vi är stolta över att få skapa bra förutsättningar för länets företag.

Kontakt & frågor

Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren Jönköpings län
076-949 42 25
helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

20210414_Pressmeddelande_Annika Cederfeldt går vidare till industriuppdrag – Handelskammaren rekryterar ny nyckelperson

Clara Ericsson

Kommunikatör

clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se

070-733 60 82

Fler inlägg

Näringspolitik

KONJUNKTURBAROMETERN JÖNKÖPINGS LÄN HÖST 2021

Annika Cederfeldt: ”Hög orderingång för nästan alla branscher, men det råder stor osäkerhet kring framtiden”.

Läs mer
Nyheter

INFO | Det här gäller från den 15 juli

Det är viktigt att din verksamhet följer det som gäller för att undvika och minska smittspridningen av covid-19 i vårt samhälle.

Läs mer
Vidare till nyhetsarkivet

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari